Furkan GRFN Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 2.794 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Diyarbakır 16 Ocak 2022 #11 blackdeadly dedi: 2.el Gigabyte Aorus 4 GB 3100'den alınır mı? Daha iyisi bulunur mu bu bütçede 2.el de. Mevk: İstanbul. Genişletmek için tıkla... Sıkıntısı herhangi bir arızası yoksa alınır. 1 ila 2 yıl daha 1080p de iş görür gibi.
blackdeadly dedi: 2.el Gigabyte Aorus 4 GB 3100'den alınır mı? Daha iyisi bulunur mu bu bütçede 2.el de. Mevk: İstanbul. Genişletmek için tıkla... Sıkıntısı herhangi bir arızası yoksa alınır. 1 ila 2 yıl daha 1080p de iş görür gibi.
3x3 Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 801 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #12 Max Caulfield dedi: Sıkıntı yok. Ama senin yapığın fanboyluk oluyor. Ayrıca Nvidia'yı çok beğenen biri olarak RX 570 gayet iyi bir kart şu ekonomik şartlarda. Genişletmek için tıkla... 356280 dedi: Yorumunu yapabilirsin fakat bunu yapman saçma. Belki o hatalar başka şeyden olmuş olabilir. Belki senin hatandı…. Tonlarca sebebi var. Yorumunu yap ama daha düzgün. Genişletmek için tıkla... Sizin kadar bilgili olmayabilirim ama alan arkadaş alınca beni anlıycaktır. Konuyu uzatmaya gerek yok bence.
Max Caulfield dedi: Sıkıntı yok. Ama senin yapığın fanboyluk oluyor. Ayrıca Nvidia'yı çok beğenen biri olarak RX 570 gayet iyi bir kart şu ekonomik şartlarda. Genişletmek için tıkla... 356280 dedi: Yorumunu yapabilirsin fakat bunu yapman saçma. Belki o hatalar başka şeyden olmuş olabilir. Belki senin hatandı…. Tonlarca sebebi var. Yorumunu yap ama daha düzgün. Genişletmek için tıkla... Sizin kadar bilgili olmayabilirim ama alan arkadaş alınca beni anlıycaktır. Konuyu uzatmaya gerek yok bence.
3 356280 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 9 Çözümler 48 16 Ocak 2022 #13 3x3 dedi: Sizin kadar bilgili olmayabilirim ama alan arkadaş alınca beni anlıycaktır. Konuyu uzatmaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Bence de uzatmanın manası yok. Sorunların için konu aç derim. Belki çözülürler. İyi günler.
3x3 dedi: Sizin kadar bilgili olmayabilirim ama alan arkadaş alınca beni anlıycaktır. Konuyu uzatmaya gerek yok bence. Genişletmek için tıkla... Bence de uzatmanın manası yok. Sorunların için konu aç derim. Belki çözülürler. İyi günler.
blackdeadly Megapat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 799 Çözümler 4 16 Ocak 2022 #14 Kutusuz faturasız deneyip de alabilirim ama Biraz daha piyasayı bekleyip 1650S yakalamaya çalışacağım.Teşekkürler.
Kutusuz faturasız deneyip de alabilirim ama Biraz daha piyasayı bekleyip 1650S yakalamaya çalışacağım.Teşekkürler.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.255 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #15 blackdeadly dedi: Kutusuz faturasız deneyip de alabilirim ama Biraz daha piyasayı bekleyip 1650S yakalamaya çalışacağım.Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar pek düşmez gibi geliyor bana.
blackdeadly dedi: Kutusuz faturasız deneyip de alabilirim ama Biraz daha piyasayı bekleyip 1650S yakalamaya çalışacağım.Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fiyatlar pek düşmez gibi geliyor bana.
blackdeadly Megapat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 799 Çözümler 4 16 Ocak 2022 #16 Max Caulfield dedi: Fiyatlar pek düşmez gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Bence de ama acil nakite ihtiyacı olup da ucuza veren birilerini yakalarım gibi geliyor
Max Caulfield dedi: Fiyatlar pek düşmez gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Bence de ama acil nakite ihtiyacı olup da ucuza veren birilerini yakalarım gibi geliyor
S Shinnohana Femtopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2023 #17 3x3 dedi: Kesinlikle almaaa! Bende ROG STRIX RX570 4 GB var driver WattMan vs hataları yüzünden tövbe ettim AMD ekran kartlarına. Alacaksan kesinlikle NVIDIA almalısın. Ben ileriki zamanlarda kesinlikle NVIDIA kart alacağım. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm bulabildiniz mi acaba?
3x3 dedi: Kesinlikle almaaa! Bende ROG STRIX RX570 4 GB var driver WattMan vs hataları yüzünden tövbe ettim AMD ekran kartlarına. Alacaksan kesinlikle NVIDIA almalısın. Ben ileriki zamanlarda kesinlikle NVIDIA kart alacağım. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm bulabildiniz mi acaba?
3x3 Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 801 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #18 Shinnohana dedi: Bir çözüm bulabildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... 3 güne bi wattman yemeden duramıyorum vallahi Alıştım artık umursamıyom.
Shinnohana dedi: Bir çözüm bulabildiniz mi acaba? Genişletmek için tıkla... 3 güne bi wattman yemeden duramıyorum vallahi Alıştım artık umursamıyom.