2022'de sistem toplanır mı?

Furkan Okçu1616

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an 202'de sistem toplamak veya ikinci el bir sistem toplamak ne kadar mantıklı yani toplarsak ne kadara mal olur? Yardımcı olur musunuz? Çok beklentim yok. Valorant 60 FPS alsın arada canım sıkıldığında Minecraft gireyim yeter. Ben anlamıyorum pek bu işlerden yardımcı olursanız sevinirim kaça mal olacağını yazmanız yeterli.

Yıl bitmeden toplamak daha mantıklı tabiki yılbaşı sonrası herşeyin zamlanmayacağını kim söyleyebilir.

Arkadaşlar şu an 202'de sistem toplamak veya ikinci el bir sistem toplamak ne kadar mantıklı yani toplarsak ne kadara mal olur? Yardımcı olur musunuz? Çok beklentim yok. Valorant 60 FPS alsın arada canım sıkıldığında Minecraft gireyim yeter. Ben anlamıyorum pek bu işlerden yardımcı olursanız sevinirim kaça mal olacağını yazmanız yeterli.
Yıl bitmeden toplamak daha mantıklı tabiki yılbaşı sonrası herşeyin zamlanmayacağını kim söyleyebilir. Bütçeniz nedir ayrıca.

Toplamak istiyorsanız acele etmelisiniz hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı