2022'de Windows 7 kullanmak riskli mi?

MaxDecimus

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz gibi Windows 7 desteği bitti. Sizce hala kullanmak güvenli mi? Değilse de güvenli hale getirmenin bir yolu var mı?

Güncelleme desteği kalktı, resmi olarak bir ISO dosyası falan da verilmiyor. Yani güvenli değil. Güvenli hale antivirüs kursanızda pek getiremezsiniz. Eğer sisteminiz yetmiyorsa şu anlık 8.1 kurun.

Windows 7'de basit bir uygulama kurmak için bile çok uğraşmanız gerekebilir. Hata veren çok yanı var. Update sorunları başlı başına bir sorun. Bunun yerine Win 8.1 daha rahattır.

Esu bypass ile güvenlik güncelleştirmelerini alabilirsiniz.
@GokhanYigitGya arkadaşımıza teşekkürler.

Rica ederim. Eski Netbook'ların canıdır Windows 7 ve Windows 8.1.😊 not: Esu desteği 2026'ya uzatıldı diye biliyorum. Konudaki başlık eski yani.😊

Windows 8.1 indirmiştim bir keresinde. Fakat internete bir türlü bağlayamamıştım ve hiçbir güncellemeyi alamamıştım. Ethernet kablosu da olmadığı için kalmıştı öyle. Kurulumdan sonra nasıl internete bağlayabilirim?

Esu bypass ile güvenlik güncelleştirmelerini alabilirsiniz.
@GokhanYigitGya arkadaşımıza teşekkürler.

Bu arada hocam siz en son Technopat Sosyal'i bırakmıştınız diye biliyorum. Technopat Sosyal'e geri mi döndünüz.

Windows 8.1 indirmiştim bir keresinde. Fakat internete bir türlü bağlayamamıştım ve hiçbir güncellemeyi alamamıştım. Ethernet kablosu da olmadığı için kalmıştı öyle. Kurulumdan sonra nasıl internete bağlayabilirim?

Sürücüleri kurarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı