2023 - 2024 döneminde Windows 8.1 kullanmak

442923

Hectopat
Herkese merhaba, arkadaşlar bilgisayarım Windows 10'da cok hantal çalışıyor. SSD kurtarmıyor. RAM miktarı az. Bilgisayarda oyun oynamıyorum. Şu anda yazılım için gerekiyor. node.js ve Python için. Beni idare etmesi gerek. Bu yıl yeni sistem alana kadar idare etse yete. R sizce kullanılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, arkadaşlar bilgisayarım Windows 10'da cok hantal çalışıyor. SSD kurtarmıyor. RAM miktarı az. Bilgisayarda oyun oynamıyorum. Şu anda yazılım için gerekiyor. node.js ve Python için. Beni idare etmesi gerek. Bu yıl yeni sistem alana kadar idare etse yete. R sizce kullanılabilir mi?
Screenshot_2.png

Şimdi core 2 quad oldu akıyor 8.1'de valla.

Kullanılır hocam, sizi en sıkıntıya düşürecek şey web tarayıcısı bile olsa Firefox var güncel olarak onun dışında zaten saydığınız yazılımlar için IDE'ler destekleniyorlar halen.

Tabii ki kullanılır hocam. Yalnız güvenlik konusunda şüpheniz varsa bir antivirüs indirin derim. Zaten güvenlik duvarı ve özel kendi yazılımı vardı. Biliyorsunuz en optimize Windows sürümlerinden biri RAM kullanımı az oyun performansı iyidir. Steam, Firefox gibi çoğu uygulama desteği sürdürüyor. 2024'e kadar kullanılır durumda şu an.

4 GB Ramli bilgisayarıma test için indirmiştim 720mb ram kullanımı var boştayken.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı