Windows 8.1 2023-2024 yıllarında kullanılır mı?

Windows 8 derseniz anlarımda zamanında 8.1 kullanan biri olarak hiç hata almamam garip.

Ben çok hata aldım. Çok kez bilgisayarım tuhaf hatalarla çöktü. Windows 10'a geçince hiç hata almadım. Benim cihazımın başlat menü tuşu bozuktu başlat menüsüne girince çıkamıyordum.

Ben çok hata aldım. Çok kez bilgisayarım tuhaf hatalarla çöktü. Windows 10'a geçince hiç hata almadım. Benim cihazımın başlat menü tuşu bozuktu başlat menüsüne girince çıkamıyordum.

Sürücülerle alakalı olabilir, Windows 8.1 sürücüler konusunda biraz kötü, donanımın ve sürücülerin uyumluysa güzel bir deneyim elde edebilirsin.

Sürücülerle alakalı olabilir, Windows 8.1 sürücüler konusunda biraz kötü, donanımın ve sürücülerin uyumluysa güzel bir deneyim elde edebilirsin.

Eski cihazımda yaşadığım bir sorundu. Cihazın asıl işletim sistemi buydu.

2-3 yıl önce Windows 7'den 8.1'e geçtim. Benim gayet hoşuma gidiyor ve sorunsuz tıkır tıkır kullanıyorum. Windows 10 da denedim ama onda da çok kasılmalar donmalar yaşadım. Elimdeki Laptop iş görmez hale gelene kadar Windows 8.1 devam edeceğim. Beni 4-5 sene daha götürür herhalde :)

Sorum başlıktaki gibidir sizce düşünceleriniz nelerdir? Şahsen taş çatlasa 4 5 ay kullanırım ondan sonrası çekilmez sizin düşünceleriniz nelerdir?

Kullanılır Ama şu şekilde

Ben de sistemime Windows 7 kurmak istiyorum ekran kartı yok Pentium E2160 ve 3 GB RAM var ya Windows 7 yapmak istiyorum fakat ocak ayı Google Chrome desteği gidiyor.

Kanka güzel ve destekleyen bir tarayıcı bul, Güzel bir antivirus Programı güvenlik tamamdır. Programların Alternetiflerini Bulur Yüklersin İşini görür onlar. Windows 10 kaldırmıyorsa Zaten Oynayabileceğin oyunlarda Belli. Bunları yaparsan Birkaç sene idare eder.

Ben öyle yapıyorum

Windows 8.1 hatası çok olan ve ocak 23 de desteği kesilecek bir sistem. Cihazınız Windows 10 desteklemiyorsa ya yeni bir cihaz alırsınız ya da cihazınıza yükseltme yaparsınız böylece Windows 10 kullanabilirsiniz.
Hocam Windows 7'de de çok hata var mı Windows 10 geçelim mi? (!)

Hala sorunun cevabını arayan arkadaşlar 2024'e kadar hatta 2024 sonlarına kadar kullanabilirsiniz 8.1'ı sorun yaşamadan. Öncelikle 8.1 çoğu kişi bilmesede 7'ye göre çok optimize stabil bir sürümdür. 8'deki hataların hiçbirini yaşamayacaksınız. Tek yapmanız gereken güvenilir bir antivirüs yüklemek ve her hafta bir taratmak. Gerçi biliyorsunuz 8 yeni güvenlik duvarı, virüs yazılımı ve bayağı bir malwere antisi bir sistem olarak gelmişti. Karşılaştırma yapmak gerekirse 15 yıllık sistemle 3 GB RAM'li PC'de 20 saniyede açılıyor bu Windows. 8 GB RAM'li yeni nesil bilgisayarımda Windows 10 1 dakikayı buluyor. Bu yüzden hız ve stabillik için hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Firefox kullanmaya devam edebilirsiniz. Antivirüs aktif olduğu sürece tarayıcı sıkıntı yapamayacak. Steam desteği yıl sonu bitiyor ve bazı uygulamalar desteğini kesmeye başladı. Ancak hala 10 ve 11'e kıyasla günlük kullanım konusunda çok önde bir sürüm. Ve çoğu yazılım desteğini sürdürmekte. Bazı oyunların desteklenmemesi nedeniyle Windows 10'dayım yoksa kullanmayı istemiyor değilim. Korkmayın kullanın.

Hala sorunun cevabını arayan arkadaşlar 2024'e kadar hatta 2024 sonlarına kadar kullanabilirsiniz 8.1'ı sorun yaşamadan. Öncelikle 8.1 çoğu kişi bilmesede 7'ye göre çok optimize stabil bir sürümdür. 8'deki hataların hiçbirini yaşamayacaksınız. Tek yapmanız gereken güvenilir bir antivirüs yüklemek ve her hafta bir taratmak. Gerçi biliyorsunuz 8 yeni güvenlik duvarı, virüs yazılımı ve bayağı bir malwere antisi bir sistem olarak gelmişti. Karşılaştırma yapmak gerekirse 15 yıllık sistemle 3 GB RAM'li PC'de 20 saniyede açılıyor bu Windows. 8 GB RAM'li yeni nesil bilgisayarımda Windows 10 1 dakikayı buluyor. Bu yüzden hız ve stabillik için hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Firefox kullanmaya devam edebilirsiniz. Antivirüs aktif olduğu sürece tarayıcı sıkıntı yapamayacak. Steam desteği yıl sonu bitiyor ve bazı uygulamalar desteğini kesmeye başladı. Ancak hala 10 ve 11'e kıyasla günlük kullanım konusunda çok önde bir sürüm. Ve çoğu yazılım desteğini sürdürmekte. Bazı oyunların desteklenmemesi nedeniyle Windows 10'dayım yoksa kullanmayı istemiyor değilim. Korkmayın kullanın.

Ya ben sürücülerim sadece Windows 10'u destekliyor 8.1 desteklese derhal geçerdim çok kötü ya Windows 10 yahu.

Ya ben sürücülerim sadece Windows 10'u destekliyor 8.1 desteklese derhal geçerdim çok kötü ya Windows 10 yahu.

Hocam öyle bu durum olduğunu sanmıyorum. Bilgisayarınız için Windows 10 sürücüleri mevcutsa Windows 8.1 ve 7 içinde mevcuttur zaten. Eğer eski bir sisteminiz varsa 10 da durup kendinizi yormayın. Eğer bilgisayarınız yeni ise SSD alın veya RAM takviyesi yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı