2023 AYT sayısal konuları 2 ayda biter mi?

Motivasyon düşürüyorlar sadece. Doğru çalışıyorsa 4 5 saatte 100K'ya da girer.
Aynen zaten o yüzden insanlar daha 11. sınıftan başlıyorlar çalışmaya tabi.
 
250K içi hepsinin bitmesi gerekmiyor 2 hafta adam gibi çalışsan kimyayı fulleyebilecek düzeye gelebilirsin ayt de organikde kalktı zor bi yanı kalmadı. Biyoloji de sınava kadar çalışsan girersin.

100K kolay mı sanıyorsunuz hocam 60 ayt 70 tyt gerekiyor.
2022 sınavı üzerinden konuşuyorsunuz normal denemeler bile daha zor 2022 den.
 
Bitmez 4-5 saatle olacak şey değil sınav sürece yayma işidir ne yazık ki.

Hocam zaten süregelen çalışmamın olduğunu açıklamam gösteriyor. Bir daha okursanız zaten çalıştığımı ancak şu andan itabaren sadece AYT fen kısmının kaldığını belirtmişim. Bunu gördüyseniz bu bilgiler gökten bana gelmediğine göre çalışmışım demektir. Yanılıyorsam düzeltin beni. Son olarak ben bu ay sadece 4-5 saat matematik çalışarak son bir kez tekrar yaptım. Yazdığım gibi fizik ve biyoloji çalışmayı düşünüyorum bu saatten sonra ki günde 2 ders çalışacağım için bölüm denemelerini de çözdüğümü göz önüne alırsak günlük 7 saati bulacak gibi görünüyor. Bu kadar detayı ilk mesaja yazamadım çünkü bu konuyu buna benzer bir konuda mesaj yazdığım için. Sonrasında mod abilerimiz konu olarak açmayı uygun gördüler ve 1 saat kadar yasaklama verdiler ondan denemedim mesajlarınıza.

Aynen zaten o yüzden insanlar daha 11. sınıftan başlıyorlar çalışmaya tabii.

Benim çalışmadığına dair kanıtınız nerede hocam. Açıklamamı gördüyseniz zaten çalıştığımı anlamanız lazımdı. Ben zaten 11'i 11 de çalışarak hallettim. Ancak babam askeri personel olduğu için tayini bir köye çıkınca bir afallama dönemi geçirdim 12'nin ilk dönemi. Sadece ilgim ve sevdiğim ders olan matematiği çalışmayı ihmal etmedim TYT tekrarının yanında. Bu açıklamalarımı göz önüne alırsanız sizce durum dün başlamışım gibi mi görünüyor çalışmaya?
 
TYT de sıkıntınız yoksa biter. Zaten 12. Sınıfın 2. Dönem konuları yok sınavda, bu yüzden işiniz daha da kolaylaştı.
 
TYT de sıkıntınız yoksa biter. Zaten 12. sınıfın 2. dönem konuları yok sınavda, bu yüzden işiniz daha da kolaylaştı.

TYT bence sıkıntılı aslında. Ama kime sorsam çok dalgalanabileceğim söylüyor. Bir de 2 ay kaldığını düşünürsek netimin de 50-60 arası geleceğini düşünüyorum tabii bu dediğim orta zor denemelerde. MSÜ gibi gelirse 65-75 arasına çıkabilirim.net artarsa ancak bölüm ve genel denemelerinden artar.
 
100K kolay mı sanıyorsunuz hocam 60 AYT 70 TYT gerekiyor.

100kyı bilmem de ben çalışmadan 150k yaptım sayısalda. 11. Sınıfta 80 gün filan devamsızlığım var Online derslerde de arkada Valorant oynuyordum. 12. Sınıfta zaten devamsızlık sıkıntısı olmadığı için yine evde uyudum. Arada bir denemelere girdim. Yani çalışmadan ben 150k yaptıysam siz rahat rahat 2 ayda yüksek bir sıralama yaparsınız.

Ha bir de AYT çalışmanız daha doğru olur çünkü TYT belli bir netten sonra fazla etkilemiyor sıralamayı. Aynı şekilde AYT %60 etkilerken TYT %40 etkiliyor.
 
100kyı bilmem de ben çalışmadan 150k yaptım sayısalda. 11. sınıfta 80 gün filan devamsızlığım var Online derslerde de arkada Valorant oynuyordum. 12. sınıfta zaten devamsızlık sıkıntısı olmadığı için yine evde uyudum. Arada bir denemelere girdim. Yani çalışmadan ben 150k yaptıysam siz rahat rahat 2 ayda yüksek bir sıralama yaparsınız.

Ha bir de AYT çalışmanız daha doğru olur çünkü TYT belli bir netten sonra fazla etkilemiyor sıralamayı. Aynı şekilde AYT %60 etkilerken TYT %40 etkiliyor.

Haklısınız hocam o yüzden bu ay matematiği son kez tekrar ediyorum 2 konum kaldı tekrar etmediğim. Sonrasında hemen AYT fen çalışmaya ve bölüm denemelerine başlayacağım TYT ve AYT matematik.
 
Haklısınız hocam o yüzden bu ay matematiği son kez tekrar ediyorum 2 konum kaldı tekrar etmediğim. Sonrasında hemen AYT fen çalışmaya ve bölüm denemelerine başlayacağım TYT ve AYT matematik.

İyi çalışmalar hocam, ben de TYT'yi saldım AYT devam ediyorum şu anda. Umarım hedefinize ulaşırsınız.
 

Geri
Yukarı