2023 Fiorino 95HP 1.3 Multijet alınır mı?

AANIL12345

Femtopat
Aile arabası arıyoruz.
440k bütçe ile sıfır 2023 fiorino alınır mı?

1.3 M.Jet 95Hp E6.4PopManuelDizel

• Silindir hacmi
    1248

• Silindir adedi ve yerleşim
    4, Tek sıra, yatay

• Yakıt besleme
    Turbo ve intercooler ile çok noktalı elektronik kontrollü Common Rail Multijet direkt enjeksiyon

• Maksimum güç (hp-dd)
    95-3750

• Maksimum tork Nm (kgm) - d/d
    200-1500

• Emisyon seviyesi
    Euro 6D Final
Artı ve eksileri nelerdir?

Aile arabası arıyoruz.
440k bütçe ile sıfır 2023 fiorino alınır mı?

1.3 M.Jet 95Hp E6.4PopManuelDizel

• Silindir hacmi.
    1248.

• Silindir adedi ve yerleşim.
    4, tek sıra, yatay.

• Yakıt besleme.
    Turbo ve intercooler ile çok noktalı elektronik kontrollü common rail Multijet direkt enjeksiyon.

• Maksimum güç (HP-dd)
    95-3750

• Maksimum tork nm (kgm) - d/d
    200-1500

• Emisyon seviyesi.
    Euro 6D final.
Artı ve eksileri nelerdir?

Bence aracın kendisi çok dar ve yol tutuşu ortalama bu seviyede olan araçlara göre çok kötü. Ne kadara alıyorsunuz bilmiyorum ama temiz bir Volkswagen caddy 2015-2020 arası sizin için daha iyi gider bana göre. Bi kontrol ettim de 800k gibi rakamlara çıkmış Caddy'ler

Bayiye gidip baktınız mı araç bulunmayabiliyor.
Sıraya girin 2-3 aya kadar haber veririz diyorlar.

Bence aracın kendisi çok dar ve yol tutuşu ortalama bu seviyede olan araçlara göre çok kötü. Ne kadara alıyorsunuz bilmiyorum ama temiz bir Volkswagen caddy 2015-2020 arası sizin için daha iyi gider bana göre. Bi kontrol ettim de 800k gibi rakamlara çıkmış Caddy'ler
Özel durumdan kaynaklı rapor var da indirim yapılıyor bayiden sıfır araç alırken.(%15)

Daha önce 15 kişinin üstünden geçtiği, 150 bin kmlere gelmiş caddy almaktansa tertemiz sıfır fiorino almak size daha mı mantıksız geldi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı