Fiat Fiorino alınır mı?

Evet eski doblomuz 1.2 idi 1.6 multijet doblo almıştık ortalama tüketim 5.5 litreydi.
1.2 Doblo çok ölü, 1.4 Fiorino kendi çapında yürüyor.
Dizelin litresi 35 lira yalnız. LPG'li bir aracın aynı masrafı açması için 15 litreden fazla yakması lazım.
Ben LPG düşmanı biriyim ama şu dönemde de LPG ırkçılığı yapamam, çok mantıklı.

Fiat Fiorino almayı düşünüyoruz. Amacımız uzunyola çıkmak, gezmek, şehir içi kullanmak.

Sağ şeritten yavaş yavaş giderim dersen uzun yol yapar. Şehirici ulaşım için çok ideal bir araç. Fiyatına göre alınır gibi. Yine de biraz zorlayıp doblo'yq yönelin. Fiorino çok ufak.

Sağ şeritten yavaş yavaş giderim dersen uzun yol yapar. Şehirici ulaşım için çok ideal bir araç. Fiyatına göre alınır gibi. Yine de biraz zorlayıp doblo'yq yönelin. Fiorino çok ufak.

Paramız Fiorino Pop'a yetiyor maalesef.

Paramız Fiorino Pop'a yetiyor maalesef.

Ben olsam sıfır almak yerine daha düşük modelli ama dolu dolu temiz bir doblo alırdım. Yine de illede sıfır diyorsanız alabilirsiniz.

Hocam 4 kişilik bir aileyseniz eğer Fiorino yerine Linea bakın derim. Yakıtı üzmez, bagajı geniştir. Sadece yalıtımı biraz kötü ama kendisi Fiorino'nun sedanı gibidir.

Hocam 4 kişilik bir aileyseniz eğer Fiorino yerine linea bakın derim. Yakıtı üzmez, bagajı geniştir. Sadece yalıtımı biraz kötü ama kendisi Fiorino'nun sedanı gibidir.

3 kişilik aileyiz. Kardeşim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı