2023 Haziran ayında alınan mouse iade olunca alınan fiyattan mı para iadesi yapılmalı?

HIN

Centipat
2023 Haziran ayında alınan SteelSeries Sensei Ten mouse scroll tekerleği bozuldu. Garantiye göndermek istedim fatura istediler. Aldım Trendyol satıcısına fatura talebi gönderdim atmadılar. Trendyol ürünü iade edin paranızı geri verelim dedi ben mouse 590 TL'den almıștım. Șimdi 2500TL civarlarında. Bu durumda ne yapmam gerek?

2023 Haziran ayında alınan SteelSeries Sensei Ten mouse scroll tekerleği bozuldu. Garantiye göndermek istedim fatura istediler. Aldım Trendyol satıcısına fatura talebi gönderdim atmadılar. Trendyol ürünü iade edin paranızı geri verelim dedi ben mouse 590 TL'den almıștım. Șimdi 2500TL civarlarında. Bu durumda ne yapmam gerek?
Hocam şimdi adamlar ne verirse o :D bu bir sorun değil iade oluyorsa et mause tekerleği cidden önemli (bence)

Hocam şimdi adamlar ne verirse o :D bu bir sorun değil iade oluyorsa et mouse tekerleği cidden önemli (bence)

Evet hocam bazen kendi kendine falan çalıșıyor yani CS 2 falan oynarken kendiliginden silah değișiyor așağıdaki silaha geçemek istiyorum yukarıdaki silaha geçiyor gibi sorunlar yașatıyor.

Bildiğim kadarıyla iade etmek ilk 1 ay için geçerli ondan sonra sadece değişim yapılabilir diye biliyorum.

IMG_20240822_231413.jpg

Böyle dediler.

İade edin diyor bașka biși yapamıyoruz diyor.

O zaman başka bir çözüm yok. Konuşmadan önce sen "bayağı süre geçmiş" demişsin, o da başka bir şey söylemiş. Ondan dolayı ben "iade olmaz" gibi anladım. Eğer öyleyse, yap gitsin hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı