2023 nasıl geçti?

İyisiyle kötüsüyle anlatın bakalım. Nasıl geçti?

Bu yıl sizi en çok etkileyen olay?

Bu yıl hayatınıza giren en iyi şey?

Bu yıl hayatınıza giren en iyi kişi?

Bu yıl hayatınızdan çıkan şeyler?

Bu yıl hayatınızdan çıkan kişiler?

Bu yıl hedeflerinizi gerçekleştirebildiniz mi?

Bu yıl kendinizi geliştirebildiniz mi?

Vb...

Bu yıl hayatımın en kötü anlarını yaşadığım yıl oldu bir daha asla böyle bir yıl yaşamak istemiyorum. Başıma gelmeyen kalmadı.
 
Ülkenin durumu yani ekonomisi, olmayan eğitimi ve ruhsuzluğu beni iyi anlamda etkilemesi imkansız bu yüzden son yıllarda pek de iç açıcı bir olayla karşılaşmıyorum.

Olmasın altında çul
Olmasın paran ve pul
Gene de gül bir kez be bi' kere gül ve senede bir de olsa gül...

Neyim Var Ki? Ceza feat Sagopa

İyi sayılır aslında hayatıma 3-4 tane yeni insan girdi artık hepsi en yakın arkadaşım. Onun dışında bir kıza yandım diyebilirim ama daha konuşamadım daha :D tek durgun olduğum konu o şu anda kızı her gün aynı otobüste görüyorum göremediğim zaman onun okulunun önüne gidip bekliyorum okula gittimi diye ama hala konuşma cesaretini bulamadım yılım ortalama böyle geçti kız mevzusuda daha yeni bu arada 2 haftalık falan.

Kanka ya hiç aşık olma ya da git konuş. Açık açık konuşmadığım çok kişi oldu. Arkadaşlığımız bozulur diye korktum. Şuan hiçbiri arkadaşım değil. Açılamadım da. Sonuç hep aynı. Ya boşver gitsin ya da git konuş.

Hayat bizi yerden yere vurdu yani o şekil özetleyebilirim. Yine kaderimize mahkum olduk. Türkiye gündemi de zaten malum.

Bende çok sıkıntı çektim hocam.

Etkileyen bir olay olmadı.
Kendimi geliştirdiğim hedeflerime ulaştığım ve daha fazla olgunlaşıp kafa yapımı inşa etmeye başladım bir yıldı.
İyisiyle kötüsüyle severek ve kendimle gurur duyarak bitiyorum bu yılı.
Sporda maçlara girdim derece alamasam dahi tecrübe kazandım.
Çok fazla okudum araştırdım.
İstediğim şeyleri ve kendimi inşa ettiğim bir yıldı.
Bırakmak istediğim birkaç alışkanlığımı bıraktım.

Adınıza çok sevindim hocam.
 

Dosya Ekleri

  • 1c262301-a66d-430c-b10b-b92531db6134.jpg
    1c262301-a66d-430c-b10b-b92531db6134.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 71
Kanka ya hiç aşık olma ya da git konuş. Açık açık konuşmadığım çok kişi oldu. Arkadaşlığımız bozulur diye korktum. Şu an hiçbiri arkadaşım değil. Açılamadım da. Sonuç hep aynı. Ya boş ver gitsin ya da git konuş.

Zaten konuşma cesaretini topladığıma inanıyorum ama kızla karşılaşmadım son 2-3 gündür o kadar bir de bazen nasıl konu açsam diye uzun uzun düşünüyorum aklıma gelmeyincede afallıyorum gibi oluyor.
 
Bu yıl hayatımın en kötü anlarını yaşadığım yıl oldu bir daha asla böyle bir yıl yaşamak istemiyorum. Başıma gelmeyen kalmadı.

Her şerde bir hayır vardır diyelim. Seneye en mutlu yılınız olsu umarım.

Son yıllarda benim için geçen en iyi sene oldu. Akıyor maşallah.

Ne güzel hocam. Her yılınız böyle olsun.
 
2023 daha bitmeden ne acele.

Koskoca bir yıl göz açıp kapayıncaya dek geçti bitti gitti. Bazıları bu yılı bitiremeden göçtü gitti. 10 günün lafı mı olur?

Zaten konuşma cesaretini topladığıma inanıyorum ama kızla karşılaşmadım son 2-3 gündür o kadar bir de bazen nasıl konu açsam diye uzun uzun düşünüyorum aklıma gelmeyincede afallıyorum gibi oluyor.

Cesaretimi topladım, konuşacaktım sen gelince sular altında kaldı anlatacaklarım.
Merhametine Dön, Sagopa feat Kolera
 
Bu yıl beni etkileyen olaylar 6 Şubat depremi ve 2023 seçimleri olabilir.

Hayatıma giren en iyi şey ve en iyi kişi olmadı diyebilirim. Çok kişi ile tanışmadım ve ekstra olarak yeni bir şey yapmadım. Yeni bir telefonum oldu onun dışında hayatıma bir şey girmedi.

Hayatımdan çıkan şeylerden birisi oyun oynama arzusu. PC çöp gibi olduğu için oyunlar zevk vermiyor. Steam'de 120'den fazla oyunum var ve hiçbirini oynamıyorum. Hayatımdan çıkan en önemli kişi de olmadı galiba.

Hedeflerim olmadığı için gerçekleştirmedim galiba. Yeni bir PC almak istiyordum ama o da olmadı.

Kendimi geliştirdim bazı konularda. Kime güveneceğim, nasıl davranacağım, nasıl konuşmam gerek gibi konularda geliştirdim biraz. Bunun dışında biraz kilo problemimi çözdüm. Kilo alınca vücudumun şekli oturdu.

Bunların dışında yılın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Geçen yılki Dünya Kupası sanki dün oynanmış gibime geliyor hala..
 
Bunların dışında yılın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Geçen yılki Dünya Kupası sanki dün oynanmış gibime geliyor hala..

Onları hiç karıştırmayın hocam. Geçen seneki dünya kupasına gidiyorsun oradan iki yıl öceki olay aklına geliyor derken derken bir bakmışsın 6 yıl öncedesin ve sanki daha dün gibi taze anılar.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı