2023 seçiminden sonra dolar düşer mi?

Siz hayalle yaşayıp bütün gün orada ki muhabbetleri takip eden biri olabilirsiniz. Ama benim kahvehanelerle işim olmaz. Yazıp yazmama kararım da sizi hiç ilgilendirmez. Beğenmiyorsanız ilgilenmezsiniz olur biter.
Ekonomiyi düzeltmeyi "anahtarı ABD'ye teslim etmek" olarak algılayan birisiniz.

Ekonomiyi düzeltmeyi "anahtarı ABD'ye teslim etmek" olarak algılayan birisiniz.

Düzeltme değil laf okumadan yorum yapıyorsunuz. Doları 5-6 ya ineceğine sanmak.
Bunu yapaacağım diyen adam yalancının tekidir. Diğer hepsi gibi. Artık millet tüm yalanlara doydu.

Sokaktaki küçük çocuk bile inanmıyor.

Konu sadece dolar değil ki, ekonominin tamamen nanay olması. Enflasyon %100'ü geçmiş, TL'nin değeri cips paketinden çıkan hediye kadar olmuş. Liyakatli insanlar gelebilirse düzgün mevkiilere çok zor iş değil sadece ekonomiyi düzeltip doları 5-6 civarına düşürmek. Ülkenin gerçekten görülmeden hortumlanan aşırı geliri var, üretim dahi yapmadan. Bunca geliri akıllı kullanırlarsa kurtulamayacağımız sıkıntı yok neredeyse. Ayrıca zaten sizin tabirinizle "anahtar Amerika'nın elinde." Ona rağmen dolar 17.27 mi? Geçiniz efenim.

Hiç sanmıyorum. Doların düşmesi için ülkeye Dolar girmesi lazım. Dolar girmesi için de ihracat. Doların düşmesi için neyin ihracatını ne kadar yapacaksınız?

Çok değil, sadece 3 sene önce dolar 5.70 idi. Yurtdışı piyasalarına güven veren bir hükümet doğru politikalar ile dövizin üstündeki köpüğü daha ilk senede çok rahat atar.

Var mı liyakatli insan? Benim görebildiğim kadarı ile hiçbir parti de yok. Geçmişte de yoktu şimdi de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…