2023 seçimlerini kim kazanır ve kimin kazanmasını istersiniz?

Mülteci karşıtı protesto yapsam bana ırkçı diyecek olan ilk kişi sen olacaksın. Adım kadar eminim.
Mültecilere karşı sert tutumumdan dolayı kaç kere ban yedim, kaç kere ırkçı damgası yedim bir ben bilirim. Bir de bana ban atan moderatörler bilir. Beni trollükle suçluyorsun. Fanatikliğin alasını yapıyorsun.
Kendilerinin diğer politikalar hakkında açıklamaları var ama oturup araştırmak yerine boş boş salladığınız için bilmiyor olabilirsiniz.
"ZP'nin mülteci politikası dışında bir politikası yok" diye bir şey hiçbir zaman demedim.
 
Son düzenleme:
Tamam zaten, bende o yıl düzeltmiş idi dedim. Ekonomi kötü şuan yani.
Düzeltti. Benim merak ettiğim şey neden sonra bozdu? Ekonomiyi düzgünce devam ettirip bu sene de seçimi çok rahat kazanabilecekken gitti kabine sistemi diye saçma sapan birşey çıkarıp ekonominin içinden geçti.

ABD sınırlarını göçmenlere açmıyor mu?
Açıyor ama birincisi ABD bu kadar almıyor. İkincisi gelecek adamları iyice araştırıyor kimdir necidir diye. Bizde bir dönem bunu yapıyorduk ama artık bunu bıraktık. Yol geçen hanına döndük.
 
Son düzenleme:
Erdoğan bence tekrardan kazanır tamam ülke kötü durumda ama düzeltilebilir ve yapacaklarına inanıyorum sıkmayın canınızı bu zamanlar gelip geçici
 
Evet Tayyip'in dediği gibi, Endüstri 4.0 gibi hala daha Avrupa'nın yapamadığı hayali şeyleri vaat diye sunuyor. ZP'ye oy atmak için tek bir sebep var, mülteci sorunu.

Ayrıca özelleştirmelerin yanlış yapılması da liberalizmin sorunu değil.
Ben pragmatist biriyim, teoriye değil pratiğe bakarım. Ona bakarsan sosyalizm en iyi düşüncelerden biri .

Türkiye'de ki liberal kalkindirmadan öte libosluk yapıp ülkeyi sömürür.

Bu arada ben o cevapta sağlık sisteminden öte, devlet müdahalesi olmadan serbest piyasayı eleştirdim. Liberalizmin en sevmediğim tarafı devlet müdahalesi olmamasidir.

Peki söyle bakalım neden halk mülteci konusunda Trump'ı destekliyor? Trump neden zamanında duvar inşa etti? Çünkü ABD Meksika sınırı kontrol edemiyor.
 
Son düzenleme:
ZP'ye oy atmak için tek bir sebep var, mülteci sorunu.
Tamam benim için yeterli bir sebep. Çünkü ülkenin en büyük sorunu mülteci sorunu. Sizin için değil ise başka partiye oy verin. Zira ne AKP, ne de CHP açık açık yollayacağız diyemiyor. Aynı şeyleri yazmaktan yoruldum. AKP'li dayıya ekonominin kötü olduğunu anlatabilirim, bu adama mülteci sorunu nedir anlatamam. Çok ilginç bir karakter.



Cüzi Hakikat Partisi ile 2023'e adım adım!
 
Son düzenleme:

Akıl var mantık var. AKP ve 6'lı masa varken zafer partisine kim oy versin. Hadi verdiler diyelim ne kadar yüzde oy alacak ta iktidarın değişmesini sağlayacak. Zafer partisine atılan oylar bildiğin boş oy olacaktır. Oyların bölünmesine sebep olacak AKP iktidarının ekmeğine yağ sürecek ve Z kuşağı tramvaları devam edecektir. Zafer partisinin mültecileri göndereceğiz dışında bir espirisi yoktur. Eğer ki iktidar değişirse zaten mülteciler gönderilecektir merak etmesin zafer partisine oy atma düşüncesinde olan kardeşlerimiz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…