2023 sonu yurt dışı iPhone alınır mı?

ucube maymun

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : AMD Ryzen 5 Pro 4650G
Anakart : MSI B450M-A Pro Max
Ram : XPG Gammix D30 16gb (2x8)
Ekran Kartı : RX 6500XT
Selam 2023'un sonuna geldik bende yurt disi 13 Pro almayi dusunuyorum veya Pro Max her neyse sizce alınır mı? Hala 4+4 8 ay kullanimi gecerli mi artik kullanamiyosun diyenler var, actirmayi dusunmuyorum 4+4 8 ay kullanip geri kalan 4 ayda eski bir IPhone'ye iCloud baglayip cift telefon tasiyacagim. mantıklı mi? Bildirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam 2023'un sonuna geldik bende yurt disi 13 Pro almayi dusunuyorum veya Pro Max her neyse sizce alınır mı? Hala 4+4 8 ay kullanimi gecerli mi artik kullanamiyosun diyenler var, actirmayi dusunmuyorum 4+4 8 ay kullanip geri kalan 4 ayda eski bir IPhone'ye iCloud baglayip cift telefon tasiyacagim. Mantıklı mi? Bildirirseniz sevinirim.

Mantıklı değil. Bütçe ne kadar? 15-25k para verip 8 ay kullanmak mantıksız. Yurt dışı Android al bedavadan IMEI atılabiliyor.

Mantıklı değil. Bütçe ne kadar? 15-25k para verip 8 ay kullanmak mantıksız. Yurt dışı Android al bedavadan IMEI atılabiliyor.

Android'e pek yatkın değilim şu an 8 ay kullanıp 4 ay iCloud baglayıp kullanabiliyoruz tabii 2 telefon taşıyarak

Yani acikcasi yeni bir iPhone alip iCloud ile senkronizasyon icerisinde bulundurmaniza gerek yok. Wi-Fi'a bagli oldugunuz surece SIM aktif oluyor ancak kimseyi ariyamiyorsunuz, sadece SMS alip arama alabiliyorsunuz. Mobil modemler var, onlar hakkinda pek bilgi birikimine sahip degilim, bakinin bir. 2. telefon tasimaktan cok daha konforlu olacagi asikar. Ayrica iPhone sart mi? S23 gibi 14 Pro ayarinda bir cihaz varken YD 13 Pro alip boylesine konfor dususu yasamayi pek mantikli bulmadim.

Yani açıkçası yeni bir iPhone alip iCloud ile senkronizasyon icerisinde bulundurmaniza gerek yok. Wi-Fi'a bagli oldugunuz surece SIM aktif oluyor ancak kimseyi ariyamiyorsunuz, sadece SMS alip arama alabiliyorsunuz. Mobil modemler var, onlar hakkinda pek bilgi birikimine sahip degilim, bakinin bir. 2. telefon tasimaktan cok daha konforlu olacagi asikar. Ayrica iPhone sart mi? S23 gibi 14 Pro ayarinda bir cihaz varken yurt dışı 13 Pro alip boylesine konfor dususu yasamayi pek mantikli bulmadim.

S23ü çok beğeniyorum fakat bütçem yetmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı