Anladım hocam şans gerçekten...Şirket borsada işlem gören bir sirketti staj yaptığım
Anladım hocam şans gerçekten...Şirket borsada işlem gören bir sirketti staj yaptığım
Dostum,Zaten çalıştığın yer ayrı para verir güzel çalışırsan ben ondan bahsetmiyorum.Anladım hocam şans gerçekten...
Dostum 2023 stajyer maaşı olarak aratırsan çıkıyor zaten.Şubat'ta asgari ücret zamı geçerli olacak ve stajyer maaşı asgari ücretin %30'u olur. Yani 8500 TL olması imkansız. Cumhurbaşkanının da öyle bir açıklama yaptığını sanmıyorum, yaptıysa atar mısın? Çünkü işverenlerin stajyerleri peynir ekmek gibi kapma sebebi asgari ücretten çok daha düşük ücret verip asgari ücret alan adamla aynı işi yaptırmaları maalesef.
Yanlışın var Üniversite stajyeri alıyor çoğu yer,Ben bile zor iş buldum haberin olsun.Şubat'ta asgari ücret zamı geçerli olacak ve stajyer maaşı asgari ücretin %30'u olur. Yani 8500 TL olması imkansız. Cumhurbaşkanının da öyle bir açıklama yaptığını sanmıyorum, yaptıysa atar mısın? Çünkü işverenlerin stajyerleri peynir ekmek gibi kapma sebebi asgari ücretten çok daha düşük ücret verip asgari ücret alan adamla aynı işi yaptırmaları maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.