2023 yılında Bitdefender nasıldır?

Gaming5

Zeptopat
Bitdefender Total Security nasıldır? Mevcut kullanan var mı aranızda memnun musunuz, 3 yıllık (10 Cihaz) ortalama 3.500 TL verilir mi?
Tehlikeli virüslere karşı, internette güvenli gezinmek için (otomatik indirmelere, virüslü sitelere karşı) ve mail güvenliği için iyi midir? Telefonda virüslü linklere karşı, virüslü SMS'lere karşı iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bitdefender Total Security nasıldır? Mevcut kullanan var mı aranızda memnun musunuz, 3 yıllık (10 Cihaz) ortalama 3.500 TL verilir mi?
Tehlikeli virüslere karşı, internette güvenli gezinmek için (otomatik indirmelere, virüslü sitelere karşı) ve mail güvenliği için iyi midir? Telefonda virüslü linklere karşı, virüslü SMS'lere karşı iyi midir?
Ben 1 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum trojan tespit etti hatta bilgisayarımda kaldırdım. Profil modları da gayet iyi. Hangi uygulamaya girerseniz girin doğru profili otomatik olarak seçip ona göre parlaklık, kaynak ayırımı gibi şeyler yapıyor. Mail konusunda da gayet iyi. Sadece 10 cihaz çok gereksiz 3500 bu yüzden 3500 oluyor. Keşke 1 cihaz 3 yıllık gibi paketleri olsa da çok daha ucuza alabilsek. Bu şekilde çok boşa gidiyor verdiğimiz para.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı