Fiyatına bağlı hocam. Güzel idarelik, görüntü almalık karttır.
2023 yilinda orta halli oyunlarda iş görür mü?
@merto14 iyi almışsınız hocam. Pandeminin sonlarına doğru 150 TL'ye almıştım ben de. LoL falan oynuyordum bir müddet işimi görmüştü. Orta halli oyunlar derken sayabilir misiniz birkaç tanesini?
Orta halli oyunları oynatacak güçte değil.
Zula, CS:GO, Valorant.
Yalnız bunlar orta halli oyunlar değil. Tost makinesinin bile açabileceği, oynatabileceği şeyler. Siz olayı yanlış anlamışsınız. Yoksa tabii ki oynatır.
Yalnız bunlar orta halli oyunlar değil. Tost makinesinin bile açabileceği, oynatabileceği şeyler. Siz olayı yanlış anlamışsınız. Yoksa tabii ki oynatır.
@merto14
Size göre olursa yanlış olur. Çünkü GTA 5 10 yıllık oyun. Neredeyse 11 yaşına girecek, günümüzde orta halli, çerezlik dediğimiz oyunlar Rainbow Six: Siege falan olur herhalde. Saydığınız oyunlar için ekran kartı yeterli, giriş seviyesi için eh.
@merto14
Size göre olursa yanlış olur. Çünkü GTA 5 10 yıllık oyun. Neredeyse 11 yaşına girecek, günümüzde orta halli, çerezlik dediğimiz oyunlar Forza Horizon 4, R6 falan olur herhalde. Saydığınız oyunlar için ekran kartı yeterli, giriş seviyesi için eh.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.