Python Öğrenilirken input while döngüsünde motivasyon kaybı

Arkanoid

Decapat
Katılım
30 Temmuz 2023
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle iyi akşamlar. Umarım iyi bir gün geçirmektesinizdir ve geçirirsiniz. Başlıkta da belirttiğim gibi Python öğrenirken büyük bir hevesle başlıyorum ancak input while döngüsüne geldiğimde hevesim gidiyor. Tavsiyeleriniz var mıdır?
 
Yapay zekadan faydalan. Mantığını oturtamadığın kod yapılarını sor ve senin için olması gerektiği hale getirsin. Cursor kullanırsan çok daha fazlasını yapabilirsin. Temel frontend bilgisiyle 2 haftada ortaya çıkardığım projeleri, iyi bir yazılımcı aylar sonunda anca kodlardı. Yapay zekanın vaadettiği yazılım geleceğine adapte olmakta fayda var.
 
Temel frontend bilgisiyle 2 haftada ortaya çıkardığım projeleri, iyi bir yazılımcı aylar sonunda anca kodlardı.
Bu tarz iddialarda bulunmadan önce yeterli bilgiyi mi edinsek acaba? Bu kadar kesin konuşabilecek kadar frontend bilgisine sahip değilken, bir projenin alacağı süre hakkında iddialarda bulunmak komik görünüyor.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı