2023 yılında iPhone 11 alınır mı?

11 hala güncelleme alan bir telefon ÖTV indiriminden de yararlanırsanız gayet alınabilir en az 6 7 sene götürür bence.

Eğer iPhone olması şart değilse s22 daha iyi bi seçim olur. Tabii ikinci el alınacaksa durumlar farklı.

11 hala güncelleme alan bir telefon ÖTV indiriminden de yararlanırsanız gayet alınabilir en az 6 7 sene götürür bence.

Bende öyle düşünüyorum en çok satan iPhone modeli zaten zamanında 6S de bayağı sattı ve 6S in iOS 15e kadar desteği var iPhone11 de de benzer durum yaşanacağını düşünüyorum.

11 çok eski bir model. Bence sıfır alınıyorsa 12 alınmalı. Aralarında %35 bir güç farkı var. Hatta önerim 12 Pro olacaktır 6 GB RAM ile geliyor ve kamera performansı çok başarılı. iPhone 11 alınacaksa temiz 2. el veya EasyCep gibi sitelerden bakılabilir.

Bence bekleyin, kılıçdaroğlu geliyor 7 güne. ÖTV kalkınca alırsınız. Ayrıca ÖTV kalkınca 11 yerine 12 veya 13 bile alabilirsiniz.

ÖTV kaldırma muhabbeti hikaye vergisiz bir şey olmaz indirim olur oda belki bence şimdiden almak mantıklı.

Hangi partinin kazanacağına bağlı kılıçlaroğlu kazanırsa ÖTV kalkar ama Erdoğan kazanırsa kalmaz diye düşünüyorum seçimlerden sonra almak en mantıklısı hocam.

Her iki adayda genç öğrencilerden bir defaya mahsus vergi alınmayacağına dair vaat verdi, aslında hangi adayın kazandığı pek fark etmiyor.
Oylar KK dedeme

Hocam 0 almayı düşünüyorum fakat şahsen android kullanamıyorum.
0 alacaksanız şuan s22 daha iyi bi seçim ama tabii ki sizin kararınız. Kılıçdaroğlu seçilse bile ne kadar süreye yapacağı belli değil. Belki o yapana kadar bi kriz oldu ve iPhone fiyatları uçtu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…