2023 yılında iPhone 11 alınır mı?

Hocam burada siyasi şeyler konuşmanın anlamı yok. Arkadaş gayet haklı. ÖTV tamamen kalksa bile bi vergi artacaktır. Vergi olmazsa o ürünün geliş fiyatı artacaktır.
Devlet isterse bir kararlar sınırlama koyar ve gerekirse vaadi gerçekleştirmek için kendi cebinden bile harcayabilir. Bu kadar büyük iddialardan sonra emin olun ki yeni iktidar kalkıp öyle bir teşebbüse girişemez. ÖTV'yi de kaldırır gerekirse kendi zarara girecekse de girer, ama o malı vaat ettiği fiyata sunar.

Hocam burada siyasi şeyler konuşmanın anlamı yok. Arkadaş gayet haklı. ÖTV tamamen kalksa bile bi vergi artacaktır. Vergi olmazsa o ürünün geliş fiyatı artacaktır.
ÖTV nin tamamen kalkacağına dair kaynak atar mısınız? Öyle bir vaat ile karşlılaşmadım çünkü, sadece genç öğrencilere bir defaya mahsus vergi indirimi olacak diye biliyorum.

Niyeyse dünyanın birçok yerinde üretim az ve ekonomi kötü olmasına rağmen vergilerden muaf tutularak halk öne çıkarılabiliyor. İsterseler biz de niye olmasın? Boşuna mı diyorum, siz bu düzene alışmışsınız.

Herkese merhaba, şu sıralar iPhone modelleri epey düşmüş durumda. Fakat sizce seçimden sonra mı almak daha mantıklı yoksa seçimden önce mi? Kılıçraroğlu kazanırsa telefonlardaki ÖTV kalkacağı söyleniyor. Çok kararsızım😬

iPhone 11;
2023 yılında bile hâla daha üst segment amiral gemisi bir telefon sayılır, tek eksisi ekranının LCD olması, ama yine de piksel yoğunluğu vs. İyi.
iOS 18'e kadar güncelleme alacak, yani hâla daha güncel bir telefon sayılır.
Performans olarak çoğu oyunda yüksek grafiklerde sabit 60 FPS verebiliyor, yani performans olarak da çok iyi bir telefon.
Yani kısacası iPhone 11 hâla daha alınabilecek bir telefon.

Niyeyse dünyanın birçok yerinde üretim az ve ekonomi kötü olmasına rağmen vergilerden muaf tutularak halk öne çıkarılabiliyor. İsterseler biz de niye olmasın? Boşuna mı diyorum, siz bu düzene alışmışsınız.
Bir çok kişi bizim bu aldığımız telefonlardan gelen vergiler ile devlet ayakta kaldığını sanıyor, bizim bu teknolojik aletlere verdiğimiz vergiler, totalde alınan vergilerin küçük bir kısmını oluşturuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı