iPhone 7 kullanıyorum. Birden fazla işi aynı anda yapmaya çalışınca cihaz kafayı yiyor, sesi kısmaya çalışıyorum örneğin, takılıyor 20 saniye sonra kısılıyor. 6S'de kasmıyor diyemezsin.
8 kullanan kuzenim var, kasma donma yaşamıyor fakat bence bu bütçede Apple'dan daha iyileri vardır gibi. 12 ve üzerine çıkılmadıkça Apple gereksiz gibime geliyor.
Merhaba Hocam. Oyun için alınacaksa pek tavsiye edemem ama bende diğer hocalarım gibi üstüne biraz daha koyup iyi bir Android telefon almanızı öneririm. İyi Geceler.
SE 2 al. O daha mantıklı. İçinde iPhone 11 işlemcisi var. Yalnız batarya kapasitesi az. Ama iOS güncellemelerini almaya devam ediyor. iPhone 8 alınmaz. iOS güncellemelerini almıyor artık
Şu an 8+ kullanıyorum hiç tamir görmedi batarya sağlığı %73 büyük ihtimalle bundan Chrome'da bir şey yazarken bile bazen kasma oluyor telefon çok temiz kullanılmasına rağmen böyle büyük ihtimalle bataryadan kaynaklı alacağınız 8 ya da 8+ bataryası en az bence 88 falan olsun yoksa 3 saat günde zor götürüyor bunu yazarken bile klavye takıldı