2023 yılında iPhone 8 hala alınır mı?

Birçok Uygulama'dan geri kalabilir, özellikle iPhone 8'de fazla oyun oynayamaz yine kasar.
Önerim gelen parayla daha iyi bir Android alınması.

8 kullanan kuzenim var, kasma donma yaşamıyor fakat bence bu bütçede Apple'dan daha iyileri vardır gibi. 12 ve üzerine çıkılmadıkça Apple gereksiz gibime geliyor.

Merhaba Hocam. Oyun için alınacaksa pek tavsiye edemem ama bende diğer hocalarım gibi üstüne biraz daha koyup iyi bir Android telefon almanızı öneririm. İyi Geceler.

Ben de aynı böyle düşünüyorum fakat kendisi tutturdu iPhone diye. Hevesi geçene kadar kullansın sonrasında 11 ve üstü modele yükseltir muhtemelen.

Ben de aynı böyle düşünüyorum fakat kendisi tutturdu iPhone diye. Hevesi geçene kadar kullansın sonrasında 11 ve üstü modele yükseltir muhtemelen.
Cihaz zaten ölü değil, bir çok işe yarar PUBG gibi oyunları güzel oynatır bir de heves meselesi ise alınır Hocam neden alınmasın.😄

Şu an 8+ kullanıyorum hiç tamir görmedi batarya sağlığı %73 büyük ihtimalle bundan Chrome'da bir şey yazarken bile bazen kasma oluyor telefon çok temiz kullanılmasına rağmen böyle büyük ihtimalle bataryadan kaynaklı alacağınız 8 ya da 8+ bataryası en az bence 88 falan olsun yoksa 3 saat günde zor götürüyor bunu yazarken bile klavye takıldı 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı