2023 yılında uzaya çıkabilir miyiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzaya çıkan diğer ülkelerde hiç fakir yok mu, her yerde refah tavan mı? Amerika bu kafada gidip teknoloji yatırımı yerine evsizleri besleseydi durumu ne olurdu acaba.

Ülkede ki açlık sorunu Suriyeliler yüzünden. Irkçılık filan yapmıyorum.

Kusura bakma, parasız adamın halini düşüneceğim diye uzay çağını kaçıramam.

Dünya'da açlığın bitmesi için kötülüğün bitmesi gerekir. Afrika'dakiler neden aç? Sömürgeleştirilmişler.
Yani adamların önünde engel olmasa zaten tarım ya da hayvancılıkla uğraşıp geçimlerini sağlarlar. Mesele para değil anlayacağınız.

Dunya'da hic bir zaman aclik bitmeyecek, Toplum boyle isler. Birileri obeziteden olurken, birileri acliktan olur.

İnsansız bir araç göndermek tamam ama kendi imkanlarımızla astronot gönderebileceğimizi sanmıyorum.
Belki diğer ülkelerden ya da SpaceX'den alacağımız yardımla olabilir.

Sadece roket motorunun yapımına yıllar harcanırken 3 yılda roket motorunu geçtim, roketi yapıp %100 güvenilir olması için testlerini yapmamız lazım.

Evet uzay hakkında araştırmalarımız çok iyi ama gereken önemin verilmediğini düşünüyorum. Diyanete 11 milyar TL bütçe ayrılırken uzay ajansına bu kadar az bütçe ayrılması şaşırtıcı.

Açlık konusu açan arkadaşa sesleniyorum aç insanlar var diye teknoloji gelişmeyecek mi? Varımızı yoğumuzu aç insanlara mı vereceğiz?
Sen bu aç insanlar için ayda kaç para hayır yapıyorsun?

Yahu ne biçim insanlarsınız ya ? Ne bu kin yahu? Destek değil köstek olmaktan bıkmadınız mı? Amerika her gün çıkınca bravo, Türkiye daha açıkladı "Hulk gerçek olabilir mi?" yazıyorsunuz yazık gerçekten. Bize destek düşer. Ha bir de "ne yapacağız ayda" diyen kısım var onlara zaten bir şey demiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…