2023 yılındaki en iyi antivirüs programı hangisi?

Arkadaşım sırf muhalefet olmak için mi yazıyorsun ben görüşlerimi söyledim ve memnun kalmadım ve dile getirdim neden memnun kalmadığımı sırf yazmak için yazmayın lütfen.

Arkadaşım sırf muhalefet olmak için mi yazıyorsun ben görüşlerimi söyledim ve memnun kalmadım ve dile getirdim neden memnun kalmadığımı sırf yazmak için yazmayın lütfen.
Hocam şunu demek istiyorum ben eskiden kullanmışsınız memnun kalmamışsınız ama kaçtane özellik güncelleme vs geliyor bence yeniden denemek lazım.

Merhaba, uzun bir süre boyunca Kaspersky, Avast, ESET kullandım şu anda da aktif olan Kaspersky lisansım bitti. Şu andaki en iyi antivirüs yazılımı hangisi? Başka kaynaklar Norton 360 ve BitDefender en iyisi diyor ama eskiden çok ağır diyorlardı Norton 360 için şimdi nasıl bilemiyorum. İçindeki VPN gibi diğer özellikleri kullanmıyorum sadece antivirüs özelliğini kullanıyorum. Oyun oynadığım için çok ağır bir antivirüs önermezseniz sevinirim.
1.Bitdefender ama ağır biraz 2. Kaspersky 3. ESET

Merhaba, uzun bir süre boyunca Kaspersky, Avast, ESET kullandım şu anda da aktif olan Kaspersky lisansım bitti. Şu andaki en iyi antivirüs yazılımı hangisi? Başka kaynaklar Norton 360 ve BitDefender en iyisi diyor ama eskiden çok ağır diyorlardı Norton 360 için şimdi nasıl bilemiyorum. İçindeki VPN gibi diğer özellikleri kullanmıyorum sadece antivirüs özelliğini kullanıyorum. Oyun oynadığım için çok ağır bir antivirüs önermezseniz sevinirim.

Hocam bende ESET almayı düşünüyorum, ESET'in hangi paketini aldınız? Memnun musunuz? Kötü yanlarını, iyi yanlarını sayarsanız çok sevinirim.
Fake siteleri, zararlı siteleri engelliyor mu? Password Manager nasıl iyi mi?

Hocam bende ESET almayı düşünüyorum, ESET'in hangi paketini aldınız? Memnun musunuz? Kötü yanlarını, iyi yanlarını sayarsanız çok sevinirim.
CHIP satın alıp 3 aylığına alabilirsin.

Zararlı site engelleme konusunda çok iyi.

Kaspersky ve BitDefender yakın sonuç verir. ESET hızlıdır ancak BitDefender çok ağır önerim Kaspersky Total Security olur bir pentester olarak bizzat denedim.

Kaspersky ve BitDefender yakın sonuç verir. ESET hızlıdır ancak BitDefender çok ağır önerim Kaspersky Total Security olur bir pentester olarak bizzat denedim.
Kasperksye güvenmiyorum.Eset alcam lakin bu forumda nedendir esete karşı önyargı var veya her şeyde kaspersky övülüyor .Avtestlere baktığımda zaten 3-4 antivirüs aynı derecede koruma sağlıyor.

Kaspersky'e güvenmiyorum. ESET alacağım lakin bu forumda nedendir ESET'e karşı ön yargı var veya her şeyde Kaspersky övülüyor. Avtestlere baktığımda zaten 3-4 antivirüs aynı derecede koruma sağlıyor.

Alın kullanın sağlam bir AV dir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı