2023 YKS sınavına girecek herkese başarılar dilerim!

Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba.

Normalde sınav yarın olmasına rağmen konuyu bugün açmak istedim.
Çok emek verdiniz, çok soru çözdünüz.

Uykusuz kaldınız, güçsüz düştünüz ancak emin olun ki bu yolda çekilen her bir zorluk, yapılan her bir hata bu yolda bize koyacağımız bir döşeme taşı oldu.
Sınavda kendinizi germeyin, sanki bir denemeye giriyormuşsunuz gibi düşünerek hareket etmeye çalışın.

Kendinize güvenin arkadaşlar, sınav günü bocalamak için çalışmadık.

Yarınki TYT sınavında ve AYT'de hepinize başarılar dilerim. Yolumuz açık olsun.

Son düzenleme:
Gerçekten bu sınav beni psikolojik olarak bitirdi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
İnşallah hocam. Herkesin emeğinin karşılığını alacağı bir sınav olmasını temenni edeceğiz.

Sınava gireceklere başarılar diliyorum. Şunu unutmayın ki hayatınızda karşılaşacağınız tek sınav bu olmayacak. Birden fazla sınava girip çıkacaksınız. Belki de bazı sınavların sonucu istediğiniz gibi olmayacak ama hiçbir zaman ümitsizliğe kapılmayın ve her zaman için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Hayat acımasızdır ve sızlanan, ağlayan kişileri sevmez. Her zaman için savaşın, hiçbir zaman pes etmeyin. Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım. 🙏

Geçen sene girip mezuna kalmıştım, toplam 2 yıl YKS'ye çalışmış olmak beni psikolojik olarak yıprattı.

Üstelik YKS 2022'ye göre ciddi bir ilerleme kat edemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı