2023'de Türkiye nasıl olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fakat ülkenin durumu belli bazı şeylerden feragat etmek lazım. Bilgisayarda oyun oynamak yerine e-ticaret yapmak lazım yazılım öğrenmek lazım.
Bilgisayarda oyun oynamak ne alaka şimdi. Herkes yazılımcı olsa çok mu iyi olacak? Herkes istediği mesleği yapar emeğini de alması lazım. Yazık kafanıza gerçekten.

Suçu iktidarda aramayın.
Evinde oturup parçası Çin, Almanya, Amerika'da üretilmiş cihazla akşama kadar, Amerikan olan Steam'dan yine Amerikan yapımı oyun oynayıp, oyun içi satın alım yapıp vergisini başka ülkeye kazandırıp, sonrasında İnstagram'a girip yine orada zamanınızı öldürüp yine başka ülkelere para kazandıracağınıza bir şeylerle meşgul olun.

Tüketim toplumuyuz biz. Bunu tersine çevirmemiz lazım.
Bak o işler ne ile yapılıyor adam 5 liralık ürüne 4 lira vergi koyuyor ondan sonra yap et.

Suçu iktidarda aramayın.
Evinde oturup parçası Çin, Almanya, Amerika'da üretilmiş cihazla akşama kadar, Amerikan olan Steam'dan yine Amerikan yapımı oyun oynayıp, oyun içi satın alım yapıp vergisini başka ülkeye kazandırıp, sonrasında İnstagram'a girip yine orada zamanınızı öldürüp yine başka ülkelere para kazandıracağınıza bir şeylerle meşgul olun.

Türk malı telefon var mıydı ya 🤣
Senin elindeki de muhtemelen Çin malı.

Suçu iktidarda aramayın.
Evinde oturup parçası Çin, Almanya, Amerika'da üretilmiş cihazla akşama kadar, Amerikan olan Steam'dan yine Amerikan yapımı oyun oynayıp, oyun içi satın alım yapıp vergisini başka ülkeye kazandırıp, sonrasında İnstagram'a girip yine orada zamanınızı öldürüp yine başka ülkelere para kazandıracağınıza bAir şeylerle meşgul olun.

Tuvaletten çıkınca altını annesine temizleten veletler gelmiş siyaset yapıyorlar.
Sizin gibileri sabahtan akşama kadar dövmek lazım.
Hay gözünü seviyim senin o kadar haklısın ki.

İnsanları yaşlarına göre yargılamak ne kadar çok hoşunuza gidiyor ya herhalde başka söyleyecek bir şeyiniz yok. Boğaziçi konusuna gelirsek geçmişte 1 oyla 2 oyla rektör seçilen kişilere sesiniz çıkmıyor da sağ görüşlü birisi rektörlüğe atanınca bir anda çıldırıyorsunuz. Bide bir şey daha söyleyeceğim niyeyse geçen gün Atina'da bu rektör meselesi için yürüyüş yapıldı. Acaba niye ? Acaba niye sorgulamak lazım...
Harbiden yaş ne alaka anlamadım.

Suçu iktidarda aramayın.
O zaman adamsan git şu an kullandığın telefonu, laptopu, televizyonu sat, Vestel, General Mobile al. Var mısın dediğimi yapmaya aslan? Laflarla olmuyor böyle işler. Neyle böyle sistem yapacağız? Nerede özel sektöre yatırım? Nerede bütçe? Bir kere eğitim yokki insanlar üretken olsun, ülkemize değer katacak insanlar çıksın. 16 yıllık iktidar varken, halkı suçlamak, anladım abi.

Tuvaletten çıkınca altını annesine temizleten veletler gelmiş siyaset yapıyorlar.
Sizin gibileri sabahtan akşama kadar dövmek lazım.
Gel döv, bakalım. Şimdi de tehdit ediyorsun, İstanbul'daysan bir ara görüşürüz istersen.

Suçu iktidarda aramayın.

Windows niye kullanıyorsun birader? Sil bakayım onu. Amerika malı. Çabuk sil onu. Git Türk malı işletim sistemi kur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı