bedirhank_14 Kilopat Katılım 9 Temmuz 2018 Mesajlar 903 Çözümler 1 Yer Sokakta 10 Şubat 2021 #281 Bu arkadaşın en fazla yapacağı şey 12 sene okuyup modern köle olarak 65 yaşına kadar çalışmak.
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 10 Şubat 2021 #282 Şu @TommyVercetti003'ü raporlayın arkadaşlar, forum sakinlerini tehdit ediyor ve engelli diye hitap ediyor.
Şu @TommyVercetti003'ü raporlayın arkadaşlar, forum sakinlerini tehdit ediyor ve engelli diye hitap ediyor.
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 10 Şubat 2021 #283 Roux dedi: AKP'lilerden olmuş ya, bizden de olur merak etme. Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasın yeğenim sen? Kendi çapında laf sokmaya çalışıyor.
Roux dedi: AKP'lilerden olmuş ya, bizden de olur merak etme. Genişletmek için tıkla... Kaç yaşındasın yeğenim sen? Kendi çapında laf sokmaya çalışıyor.
D Davut SilerHan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Şubat 2021 #284 triggerr dedi: Sen ne demeye çalışıyorsun? Venüs var venüs 100%100 Türk malı sen nasıl kendi ülkeni kötülersin ya'. Genişletmek için tıkla... Aynen bak sen ve senin gibiler gerçekten haklı. Yoh yerli birşey yok Yoh yabancı ülkelere vergi gidiyor Yoh yazılımcıya ihtiyaç var. Ben zaten üniversiteye ulaşınca yazılım mühendisliği okuycam bu bakımdan bana benzeyenler olur inş.
triggerr dedi: Sen ne demeye çalışıyorsun? Venüs var venüs 100%100 Türk malı sen nasıl kendi ülkeni kötülersin ya'. Genişletmek için tıkla... Aynen bak sen ve senin gibiler gerçekten haklı. Yoh yerli birşey yok Yoh yabancı ülkelere vergi gidiyor Yoh yazılımcıya ihtiyaç var. Ben zaten üniversiteye ulaşınca yazılım mühendisliği okuycam bu bakımdan bana benzeyenler olur inş.
yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 10 Şubat 2021 #285 Roux dedi: Akp'lilerden olmuş ya, bizden de olur merak etme. Genişletmek için tıkla... Konuyu nasıl siyasete çektiniz anlamıyorum. @Moderasyon Ekibi.
Roux dedi: Akp'lilerden olmuş ya, bizden de olur merak etme. Genişletmek için tıkla... Konuyu nasıl siyasete çektiniz anlamıyorum. @Moderasyon Ekibi.
VenomSnake Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 3.406 Çözümler 16 10 Şubat 2021 #286 triggerr dedi: Sen ne demeye çalışıyorsun? Venüs var venüs 100%100 Türk malı sen nasıl kendi ülkeni kötülersin ya'. Genişletmek için tıkla... Umarım ironidir bu.
triggerr dedi: Sen ne demeye çalışıyorsun? Venüs var venüs 100%100 Türk malı sen nasıl kendi ülkeni kötülersin ya'. Genişletmek için tıkla... Umarım ironidir bu.
TommyVercetti003 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Texas 10 Şubat 2021 #287 Artorias74 dedi: Şu @TommyVercetti003'ü raporlayın arkadaşlar, forum sakinlerini tehdit ediyor ve engelli diye hitap ediyor. Genişletmek için tıkla... Bak yaşını belli ettin. Böyle ailenden öğrendiklerinle burada siyaset yapmazsan sevinirim.
Artorias74 dedi: Şu @TommyVercetti003'ü raporlayın arkadaşlar, forum sakinlerini tehdit ediyor ve engelli diye hitap ediyor. Genişletmek için tıkla... Bak yaşını belli ettin. Böyle ailenden öğrendiklerinle burada siyaset yapmazsan sevinirim.
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 10 Şubat 2021 #288 TommyVercetti003 dedi: Kaç yaşındasın yeğenim sen? Kendi çapında laf sokmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Asıl sen kaç yaşındasın? Millete engelli diye hitap edip, dövülmesi gerektiğini söylüyorsun? Hiç mi utanmanız yok oğlum sizin?
TommyVercetti003 dedi: Kaç yaşındasın yeğenim sen? Kendi çapında laf sokmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Asıl sen kaç yaşındasın? Millete engelli diye hitap edip, dövülmesi gerektiğini söylüyorsun? Hiç mi utanmanız yok oğlum sizin?
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.742 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #289 Akif9748 dedi: Aferin, böyle devam, teknoloji forumlarını bu amaçla kullanmaya devam, sakın ama sakın bu alttaki amaçla kullanmayın, insanlara da yardım etmeyin, anlıyorum: Cevap Bekleyen Sorular Technopat Sosyal'deki en son sorulara cevap verebilirsiniz. www.technopat.net Bu bölüme sakın girmeyin. Genişletmek için tıkla... Haklısın, hata yaptık özür dileriz.
Akif9748 dedi: Aferin, böyle devam, teknoloji forumlarını bu amaçla kullanmaya devam, sakın ama sakın bu alttaki amaçla kullanmayın, insanlara da yardım etmeyin, anlıyorum: Cevap Bekleyen Sorular Technopat Sosyal'deki en son sorulara cevap verebilirsiniz. www.technopat.net Bu bölüme sakın girmeyin. Genişletmek için tıkla... Haklısın, hata yaptık özür dileriz.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 10 Şubat 2021 #290 TommyVercetti003 dedi: Kaç yaşındasın yeğenim sen? Kendi çapında laf sokmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yeğen mi? Burada kimse senin yeğenin değil.
TommyVercetti003 dedi: Kaç yaşındasın yeğenim sen? Kendi çapında laf sokmaya çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yeğen mi? Burada kimse senin yeğenin değil.