2023'de Türkiye nasıl olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2023 de çoğu proje hayata geçeceği için iyi şeyler olur.(TOGG seri üretime geçmesi gibi vs.).

Hocam 2013 tede aynısını diyorlarda biz araba yapacağız, seri üretime geçecek vesaire. Aynısını 2017'de de söylediler.

Bu gidişle böyle olacağı kesin.

2023'te markete girmişimdir;

Ben: Abi bir ekmek aldım ne kadar?

Kasiyer: 120 bin lira efendim.

Ben: Buyur abi yeterli herhalde.
1612781795774.png

Benim anlamadığım şey, TOGG yerli mal değil mi? Neden 350.000 TL olarak başlıyor?

Amerika'da Tesla arabalar 50.000 Dolar'dan başlıyor.
Çok güzel bir soru sordun. Eminim TOGG ile ekonominin düzeleceğine inanan arkadaşların da buna güzel bir cevabı vardır.

Bir Amerikalı, yerli araç olan Mustang'e 20.000 dolara binebiliyor. Ben eğer TOGG'u 20.000 TL'ye alamıyorsam hiç üretmesinler daha iyi.

Çok güzel bir soru sordun. Eminim TOGG ile ekonominin düzeleceğine inanan arkadaşların da buna güzel bir cevabı vardır.

Bir Amerikalı, yerli araç olan Mustang'e 20.000 dolara binebiliyor. Ben eğer TOGG'u 20.000 TL'ye alamıyorsam hiç üretmesinler daha iyi.

Bir de "araba Türkiye vatandaşımızın cebine uygun olarak fiyata sunulucak" gibi bir şeyler diyorlardı :D

Şu an boğa sezonu ve üretim vb. gibi sebeplerden dolayı ekran kartı fiyatları saçma seviyelerde. Ekonomi seçimin sonucuna bağlı. Bir taraf kazanırsa dolarda ve vergilerde düşüş olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı