2023'de Türkiye nasıl olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim anlamadığım şey, TOGG yerli mal değil mi? Neden 350.000 TL olarak başlıyor?

Amerika'da Tesla arabalar 50.000 Dolar'dan başlıyor.

350 binden başlarsa iyi %400 ÖTV geldi araba çıkmadan yerli olan tek şey ismi galiba batarya Çin tasarım italyan kalan amerikan neresi yerli şimdi bunun fiyat düşük olmadıktan sonra ne anlamı var zaten bizim için yapmıyorlar TOGG hayalden öteye gidemez.

Söyledikleriniz gülünecek şeyler de ondan. Siz diyorsunuz ki, başka ülkelere iyi davranayım, onlar da bize yardım etsin. Bu bir ülkeye bağlı yaşamaya girer. Türkiye Cumhuriyeti hiç bir ülkeye bağlı kalmadan, yardım almadan gelişmelidir. Tıpkı Atatürk'ün istediği gibi.
Hayır hocam ben asla bir Arap devletini savunmuyorum, gerekirse öldürsünler gene savunmam. Ben yazdım ki istediğim şu üretimi sürekli arttırıp dış ülkelerle iyi ilişkiler kurup fakat şımarmadan ülkemi ve halkımı ekonomik yönden zenginleştirmek. Üreteceksem kendim üreteyim başka devletlerden almayayım. Atatürk'ün ideolojisinin aynısı uygulamak istiyorum. Yeni fabrikalar açmak okullar sanat müzeleri vb. bir sürü yenilik. Ülkenin sorunu beyin göçü. Bunu en aza indirmek amacım eğer Cumhurbaşkanı olursam. Bu bildiğin hazineyi kendin kullanmadan para almadan başka ülkeye satmaktır. Zoruma giden tek şey düzgün bir ülke kurmak istiyorum dediğimde gülücük atmanızdı, hakaret ettiysem affedin, özür dilerim.

Bu gazozlardan içeceğiz.
1612786803620.jpeg

Dosya Ekleri

• 1612786766592.jpeg
    1612786766592.jpeg
    7,6 KB · Görüntüleme: 59
Zoruma giden tek şey düzgün bir ülke kurmak istiyorum dediğimde gülücük atmanızdı, hakaret ettiysem affedin, özür dilerim.
Ben o cümlenize gülücük atmadım.
Vallaha hocam ne diyeceğim bilemiyorum. Kimse kusursuz değil herkesin hatası var. Birini savunuyorum hatası var diğerini savunuyorum hatası var.
Ben kimse kusursuz değil savunmanıza gülücük attım. Yanlış bir anlaşılma oldu sanırım.

Hayır hocam ben asla bir Arap devletini savunmuyorum, gerekirse öldürsünler gene savunmam. Ben yazdım ki istediğim şu üretimi sürekli arttırıp dış ülkelerle iyi ilişkiler kurup fakat şımarmadan ülkemi ve halkımı ekonomik yönden zenginleştirmek. Üreteceksem kendim üreteyim başka devletlerden almayayım. Atatürk'ün ideolojisinin aynısı uygulamak istiyorum. Yeni fabrikalar açmak okullar sanat müzeleri vb. bir sürü yenilik. Ülkenin sorunu beyin göçü. Bunu en aza indirmek amacım eğer Cumhurbaşkanı olursam. Bu bildiğin hazineyi kendin kullanmadan para almadan başka ülkeye satmaktır. Zoruma giden tek şey düzgün bir ülke kurmak istiyorum dediğimde gülücük atmanızdı, hakaret ettiysem affedin, özür dilerim.
Hocam bu mesajınızdan sonra gülücüğümü kaldıracağım ama ileride cumhurbaşkanı olmak istiyorum diyipte katarlılarla yaklaşalım iyi ilişkiler kuralım gibi sözlerinizdi size tavsiyem çareyi hiçbir zaman başka ülkelerde aramayın, inşaallah ileride başarılı bir siyasetçi olabilirsiniz

Ey Türk gençliği! ....
Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk

İşin ehline sorduğunuz için teşekkür ederim öncelikle :D. 2023 yılına kadar Türkiye'nin hedefleri nedir?

* Yeni bir anayasa
*Hızlı Yargı Sistemi
*Güvenli Bir Türkiye
*Esnafa destek
* İşsize iş
* Savunma Sanayi Desteği
* İlk 10 ekonomiye girmek
* Kişi başı gelir 25 bin dolar

2023 Hedefleri bunlar, 2023 yılına kadar, yeni anayasa, hızlı yargı sistemi, güvenli türkiye , savunma sanayi desteği ve esnafa destek maddelerinin gerçekleşebileceğine inanıyorum. Fakat ilk 10 ekonomiye girmek ve kişi başı gelir 25 bin dolar olması biraz hayali şeyler. Bunların olması herhalde 2026-2027 yıllarını bulur.
Vallaha hocam ne diyeceğim bilemiyorum. Kimse kusursuz değil herkesin hatası var. Birini savunuyorum hatası var diğerini savunuyorum hatası var. Siyaset denilen şey yalandan başka hiçbir şey değil. Şunu biliyorum ki bir gün bu ülkenin başına geçip tüm bu halkı zengin konuma getireceğim.

Cumhurbaşkanı olursanız, bu sözlerinizi unutmayın. Makam mevki ve siyasete karşı dürüstlüğünüzü ve halkınızı koruyabilirsiniz umarım.

Aslında pek çok avantajımız var. Ama işte değenlendirebilecek miyiz? Akdenizde olağanüstü bir doğalgaz rezervi var. Taşımasında transit ülke olabiliriz. Çin'in bir yol bir kuşak projesinde transit olmazsa olmaz ülkeyiz. Doğu Anadolu kalkındırmak için süper fırsat. Fabrikaları oralara kur mesela. Bu sefer batıya göçü de engellersin. Bölge de gelişir. Rusya'nın Avrupa'ya doğalgaz satışında transit ülkeyiz. Yani kafayı kullanırsak gelişiriz. Ama imtiyaz verirsek... 💩

Kotuye gidecek.
Kendini yetistirmis, kafasi calisan kitle ulkeden kaciyor.
Comarlar ucer-beser uremeye devam ediyor.

99 profesore <100 tane coban denk geliyorsa demokrasi calismaz o ulkede.
Kacin kurtulun.

Halkın eğitim seviyesi çok düşük, değil 2023; 2070'te de olsak bu ülke düzelmeyecek, üzgünüm. Milyonlarca kan ile kurtarılmış toprakları da parsel parsel Araplara satarak bu hiç olmayacak, ona da eminim.

Kuruluşumuzun 100. senesini coşkuyla kutlayacağız. Diğer ülkeler korkacak. Ve ben liseye başlamış olacağım.

Belki Katarlı bir kardeş verirler bana. 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı