2023'de Türkiye nasıl olacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallaha hocam ne diyeceğim bilemiyorum. Kimse kusursuz değil herkesin hatası var. Birini savunuyorum hatası var diğerini savunuyorum hatası var. Siyaset denilen şey yalandan başka hiçbir şey değil. Şunu biliyorum ki bir gün bu ülkenin başına geçip tüm bu halkı zengin konuma getireceğim.
Tüm halkta para olursa zenginlik diye birşey olmaz :(

İşte bizimde bir Pentagon'umuz olsaydı böyle olmazdı. ABD'de kim seçilirse seçilsin ABD çıkarları bellidir. Plan bellidir. Geriye kalan her şey tiyatrodur.

Aslında objektif olup her şeyi ''💩''lamazsak AKP'liler o kadar da haksız değil. Dünya değişiyor. Güç dengeleri değişiyor. Türkiye'nin süper güç olma şansı var bu süreçte. Çünkü plan ne olursa olsun konumundan dolayı Türkiye çok önemli oluyor.

Borla da çok dalga geçiyoruz ama geleceğin enerji yakıtının katalizörüdur. Petrol düşüyor şu an. Boşuna değil Allah'ın Suudi Arabistan'ın teknoloji şehirleri kurması onlarda biliyor petrolün işi bitiyor. ''The Greet Reset'' yani ''Büyük Sıfırlama'' enerji kaynaklarının geri dönüşülebilir olmasının üstünde duruyor. Geleceğin enerji kaynağı Hidrojen'dir. Hidrojeni en iyi ortaya çıkaran malzemede adeta bir katalizör görevi gören bordur.
Hocam aslında H₂O lazım.

Şuanki iktidara laf atıp durmayın maksimum elinden geldiği kadar çaba veriyor.

Şimdi şöyle oluyordur böyle oluyordur diyorsunuz haklı olup olmadığınızı bilemem bu konuda,

Ama ister iyi ister kötü olsun elinden gelen bukadar hem belediyelerden de kaynaklanabilir bazı sorunlar.

Şuanki iktidarı beğenin beğenmeyin tek umut bu iktidar.
Diğerlerinin çoğu yönetse biteriz hepimiz.

Tabi çoğu diyorum ama iyisinin de kötüsünün de ismini vermeyeceğim.

AKP'ye laf atıp durmayın maksimum elinden geldiği kadar çaba veriyor.

Şimdi AKP şöyle yapıyordur böyle yapıyordur diyorsunuz haklı olup olmadığınızı bilemem bu konuda,
Ama ister iyi ister kötü olsun maksimum iyilik yapıyor diğer partiler cumhurbaşkanı olsa ülke yıkılır.
Şuanki iktidarı beğenin beğenmeyin başka partilerin çoğu yönetemez ya batırır yada becemerez.
AKP ve arkadaşları maksimum iyiliği becerebilir.
Gerisi daha beter yapar ülkeyi.
Hocam siyasetten ban yiyeceksiniz bakın galiba yenisiniz. O mesajı kaldırıp yerine İktidar deyiniz. Moderatör arkadaş beni 1 saatlik banlamasın, arkadaş yeni galiba 1 ay ban yememesi için söyledim.

AKP'ye laf atıp durmayın maksimum elinden geldiği kadar çaba veriyor.
Neden o zaman Boğaziçi rektörünü atmıyorlar? Neden elle tutulur, sürdürülebilir bir ekonomik plan yok? Neden hala diyanete deliler gibi para akıtılıyorlar? Neden Saray'dan kısılmıyor?
Şimdi AKP şöyle yapıyordur böyle yapıyordur diyorsunuz haklı olup olmadığınızı bilemem bu konuda,
Ama ister iyi ister kötü olsun maksimum iyilik yapıyor diğer partiler cumhurbaşkanı olsa ülke yıkılır.
Şuanki iktidarı beğenin beğenmeyin başka partilerin çoğu yönetemez ya batırır yada becemerez.
AKP ve arkadaşları maksimum iyiliği becerebilir.
Gerisi daha beter yapar ülkeyi.
Yüksek ihtimal yaşın küçük, Baban'dan duyduğun lafları buraya yazıyorsun. Gerçi sen de haklısın, bir ara devlet büyüğümüz bu işler çocuk oyuncağı demişti, sende ileride bir Bakan olup hevesini alırsın.

Neden o zaman Boğaziçi rektörünü atmıyorlar? Neden elle tutulur, sürdürülebilir bir ekonomik plan yok? Neden hala diyanete deliler gibi para akıtılıyorlar? Neden Saray'dan kısılmıyor?

Yüksek ihtimal yaşın küçük, Baban'dan duyduğun lafları buraya yazıyorsun. Gerçi sende haklısın, bir ara devlet büyüğümüz bu işler çocuk oyuncağı demişti, sende ileride bir Bakan olup hevesini alırsın.
İnce mizah, güldüm :D

Yüksek ihtimal yaşın küçük, Baban'dan duyduğun lafları buraya yazıyorsun. Gerçi sende haklısın, bir ara devlet büyüğümüz bu işler çocuk oyuncağı demişti, sende ileride bir Bakan olup hevesini alırsın.

Tamam abi.
Bir de belediyelere de göz atmak gerek daha bir kelime kalmadı XD
Ama ne diyelim kalanları da söylemek gerek coronavirüs'le uğraşılacak daha.
Abi adamın bir sürü işi var
Beynimden çıkmayacak bir düşünce var bir sorunlar varsa belediye sorunları var ve mutlaka reisin var bir bildiği.
Bilerek küsur çıkartmaz bir şeyleri bilerek ihmal etmez var illa biliyor.

Arkadaşlar 2023'te ne olacak? Ekonomimiz düzelecek mi? Ekran kartı fiyatları düşecek mi?
Hocam açtığınız konuda ekran kartı fiyatlarını mı tartışacağız? Eğer ki ekran kartı fiyatlarını tartışacaksak başlığın pek konu ile alakası yok. Bu arada şu stoklar düzelsin fiyatlar biraz da olsa düşer.

İnsanları yaşlarına göre yargılamak ne kadar çok hoşunuza gidiyor ya herhalde başka söyleyecek bir şeyiniz yok. Boğaziçi konusuna gelirsek geçmişte 1 oyla 2 oyla rektör seçilen kişilere sesiniz çıkmıyor da sağ görüşlü birisi rektörlüğe atanınca bir anda çıldırıyorsunuz. Bide bir şey daha söyleyeceğim niyeyse geçen gün Atina'da bu rektör meselesi için yürüyüş yapıldı. Acaba niye ? Acaba niye sorgulamak lazım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı