2023'de YouTube'a başlanır mı?

"Hiç bir fikrim yok ama para var diyorlar o yüzden ben de youtuber olup paraya para demeyeceğim" olayı, "Her işi yaparım abi"nin dijital hali.

Forumda sormakla olmaz bu. Sağlam araştırma, yoklama, örnekleme ardından farklı bir yaklaşım, alet, edevat, set gerektirir. Bunlarsız da olur, 500 kişi bulursun belki.

Kusura bakmayın ben bu tür durumlarda gaz veremiyorum. İnsanın bir şeye başlamadan önce bir vizyonu olması gerekir. Hangi oyun diye soruyorsan, ben çok ışık görmüyorum.
Bilgisayar kötü bilgisayar iyi olsa sormam.

Dostum daha oyunda neyi yapim diyorsun. Buradaki X kişiye göre mi belirleyeceksin yapacağını?

Ben senin vakit kaybetmeni istemiyorum, milyonlarca adam var minecraft videosu çeken. Senle 1000001 olacak.
Minecraft bana göre değil arkadaşım da yok. Ne çekmeliyim bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Minecraft bana göre değil arkadaşım da yok. Ne çekmeliyim bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Ben de sana söylüyorum dostum, zevkten yapacaksan yap, bir şey demem, ki o zaman da istediğini çek. Ama bir yere gelecem diye kasma imkanın yoksa. Çok doldu ortalık, herkes ya youtuber ya amazonda satıcı. Kendine sor, biri senin oyununu niye izlesin? Ya çok sağlam bir cevabın olsun buna, yoksa zaman kaybetme. Burada bu sorunun cevabı olan biri olsa zaten kendisi yapar.

Gerisi senin bileceğin iş. Seçim senin.

Ben de sana söylüyorum dostum, zevkten yapacaksan yap, bir şey demem, ki o zaman da istediğini çek. Ama bir yere gelecem diye kasma imkanın yoksa. Çok doldu ortalık, herkes ya youtuber ya amazonda satıcı. Kendine sor, biri senin oyununu niye izlesin? Ya çok sağlam bir cevabın olsun buna, yoksa zaman kaybetme. Burada bu sorunun cevabı olan biri olsa zaten kendisi yapar.

Gezi videosu mu çekmeliyim müzik mi?

Kimse videomu izlemez mi?

Dostum dedim ya.. milletin senin videonu izlemesi için bir sebep lazım. Verebiliyorsan tamam yoksa yok. Ne çekeceğini, koyacağını ben bilmem. Daha bir şey sorma bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı