2023'te 2000 TL'ye HyperX Cloud II alınır mı?

lospartizan

Kilopat
Almayı düşünüyorum ama yıllardır bu kulaklığın öneriliyor olması garip geldi 2023 yılında hala bu fiyat bandında en iyisi HyperX Cloud II mi?

Aslında şöyle sadece FPS oyunu oynuyorum Spotify bile yüklü değil diyorsan iyi 50mm sürücüsü var ama ben hiç beğenmedim parasını dahi hakettini düşünmüyorum blakshark V2 ya da V2 Pro iyidir V2 X kötü ona bakma.

Ben Amazon'dan 3 4 saat önce mı ne 1699'a aldım.

Aslında şöyle sadece FPS oyunu oynuyorum Spotify bile yüklü değil diyorsan iyi 50mm sürücüsü var ama ben hiç beğenmedim parasını dahi hakettini düşünmüyorum blakshark V2 ya da V2 Pro iyidir V2 X kötü ona bakma.
Genelde FPS oyunları için alacağım da hocam ben 5TL'ye de kulaklık aldım 800TL'ye de ama aldığım herhangi bir kulaklıkta müzik dinlemede hiçbir sorun yaşamadım sanırım müzik kulağım mı yok denir ne denir bilemiyorum yani benim o müzik dinleme kalitesinin düşüklüğünü kolay kolay hisseceğimi sanmıyorum. Oyun için iyi olması yeterli.

Ben Amazon'dan 3 4 saat önce mı ne 1699'a aldım.
1699983013806.png

Genelde FPS oyunları için alacağım da hocam ben 5TL'ye de kulaklık aldım 800TL'ye de ama aldığım herhangi bir kulaklıkta müzik dinlemede hiçbir sorun yaşamadım sanırım müzik kulağım mı yok denir ne denir bilemiyorum yani benim o müzik dinleme kalitesinin düşüklüğünü kolay kolay hisseceğimi sanmıyorum. Oyun için iyi olması yeterli.

Gönlün varsa kesin al müzik sesi seni rahatsız etmez zaten o ayrı mesele. ben hani farkı görecek kadar fazla kulaklık kullandım alınır ama ben beğenmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı