2023'te CS:GO skini almak mantıklı mı?

10 yıldır çekmiş olsun fark etmez.

Bugün 4000TL'ye almış olduğun skini 2 ay sonra 4500TL'ye satamazsın. Zaten gerçek paraya çevirmek istediğinde çok çok fazla kesintiye uğruyacak ve skini indirimli satman gerekecek. Steam'den satmak istesen de büyük skinlerde çok kesinti olduğu için yine 4500e satamazsın. Seni istersen bu işin tüccarlarına yönlendirebilirim? Sana anlatırlar sistemi.

Bugün 4000TL'ye almış olduğun skini 2 ay sonra 4500TL'ye satamazsın. Zaten gerçek paraya çevirmek istediğinde çok çok fazla kesintiye uğruyacak ve skini indirimli satman gerekecek. Steam'den satmak istesen de büyük skinlerde çok kesinti olduğu için yine 4500e satamazsın. Seni istersen bu işin tüccarlarına yönlendirebilirim? Sana anlatırlar sistemi.

2017, 2018 civarı iki tane kelebeğim vardı, ikisini de art arda kasadan çıkarmıştım. Kelebek Tiger tooth ve kelebek doppler. Heyecanlanıp hemen satmıştım o zaman tanesi 1800 lira falandı. Şimdi keşke tutsaymışım diyorum.

Hocam nakite çevirme işi biraz sıkıntılı ve riskli. Güvenli yollardan çevirecek olursanızda çok fazla kesinti oluyor. Eğer risk alırım diyorsanız neden olmasın veya o parayı Steam içinde kullanırım diyorsanız.

CS:GO'yu hâla oynayan sayılarıyla kaldı ki o da az değil Skin alıp satmayı bir tutan var. Arkadaşlar CS:GO'yu para kazanmak için kullanan çok kişi var. Kâr amaçlı yatırımlar falan eskiden gene olurdu ama şu anki zamanda ki kadar olmazdı. CS:GO şu an oynayanların %90ı para işine cevirmiş en basit örneği gece herhangi bir şekilde ölüm maçina girin daha dün girdiğimda lobide sadece 1 kişi oynuyordu kalan herkes AFK birakıp kasa farmlıyordu. Ayrıca şu an geçmise göre daha fazla turnuva olduğu için sticker piyasasında hareketli. Ben şu an Skin alırsa daha çabuk paraya cevirebilecegini düşünüyorum.

Aynen aynen. Kasımda 3400 e aldığım bayoneti 3850 ye geçen ay sattım. Ben sattım, bir arkadaşım falan değil. Ocak ortasında 19k ya aldıgım kelebeğe 21k teklif edildi satmadım bile. Neyi tartışacağım seninle? Gidip %15 komisyon alan yerlerden de satmayıverin onca site varken.

Dostum rahatlıkla envanterini dizebilirsin. Acayip piyasa var. Zamanında 10 liraya aldığımız kaplamalar olmuş 200 lira. Birçok kaplama satan global siteler mevcut. Öyle ki BUFF163 sitesinde Blue gem bıçağından tut 500 bin dolarlık kaç adet Dragon lore pazarda satılık. Her şeyi geçelim. Dolar bazında kayıp yaşamazsın çünkü kaplamalar dolarla da bayağı yükseldi.

Dostum rahatlıkla envanterini dizebilirsin. Acayip piyasa var. Zamanında 10 liraya aldığımız kaplamalar olmuş 200 lira. Birçok kaplama satan global siteler mevcut. Öyle ki BUFF163 sitesinde Blue gem bıçağından tut 500 bin dolarlık kaç adet Dragon lore pazarda satılık. Her şeyi geçelim. Dolar bazında kayıp yaşamazsın çünkü kaplamalar dolarla da bayağı yükseldi.
Peki skin olarak ne önerirsin? Ben bowie biger tooth ya da gamma doppler almayı düşünüyorum. Huntsman versiyonları da aklımda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı