2023'te CS:GO skini almak mantıklı mı?

Eşya piyasasını bilmeyenler bilmemeye devam etsinler.

Alacağınız ürünü iyice araştırıp uygun fiyata geliyorsa dip fiyatlarda ise tadından yenmez alın unutun. Piyasası yükseldiğinde satarsınız.

Geçenlerde Shadow Daggers bıçağımı 51 dolardan almıştım dip fiyattan geçen hafta 80 dolardan sattım.

Ama hocam öyle deme cs bitti komisyon var çok zarar ederler

Maalesef şunu veya bunu alın gibisinden yatırım tavsiyesi vermem hoş olmaz. Yabancı kaynaklardan araştırıp sizin karar vermeniz daha makul olur.

en sevdiğim kaplama case hardened. ( sertleştirilmiş kasa ) bıçak olarak da karambit çok popüler yine M9 bayonet, Talon bıçağı çok tutulanlardan. Fakat bu bıçaklar uçuk fiyatta dediğim gibi.
1- almaya karar kıldığınız bıçak neyse o bıçağın floatı en düşük olanı almaya çalışınız. Ne alırsanız alın float değeri en az olanı özellikle arayın.
2- Steam'de genelde pahalı olur. Eğer 4 bin gibi fiyat biçecekseniz yerel sitelerden indirimli daha uyguna bulunabiliyor aynı kaplama bıçaklar.

Float dediğimiz ne oluyordu?

Türk kitlesi gidince klasik CS:GO öldü demeyi ne zaman bırakacaksınız? CS:GO hiç görmediği kadar oyuncu rekorunu daha geçen gün kırdı.
Ya okuma zorluğun var ya da anlama zorluğun. Kendi fikrimi açıkladım. CS GO öldü mü yazıyor orda ? Anlamadıysan bir daha yazayım ; "ESKİSİ GİBİ CS GO KİTLESİNİN OLMADIĞI KAATİNDEYİM." Bu yazılan cümleyle "CS:GO öldü." cümlesini nasıl çıkartabildin çok ilginç. Neyse Allah esirgesin diyelim.

@mantion hocam mesela gayet güzel bir dil ve dayanak ile kanaatimin yanlış olduğunu belirtmiş. Teşekkürler kendisine düzgün bir dil için.

Ben az aşınmış Anubis'in lejyonu ve görevde kullanılmış Neo-noir M4A4 sırasıyla 244-123 TL'ye almıştım bunu en az kesinti ile nasıl veya nereden nakite çevirebilirim?

Kendin alıcı beklersen her şekilde daha fazla alırsın siteler girince kesinti artar. Ayrıca eğer silahların floatı veya stickerları iyiyse yabancı siteleri oneririm. Türk olarak ByNoGame gamesatis 2side birbirine yakın teklif veriyor bir dene ne kadar teklif edeceklerini. Ben 2sinde de sattım en az %30 gibi bir kesintileri oluyor ama güvenilir ve basit işliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…