2023'te GTA IV oynanır mı?

Güzel oyun fakat bir yerden sonra çok sıkıyor sırf sonu görmek için oynamıştım, optimizasyonu düzeltmişler herhalde kasma vb. yoktu. Oyunun finalindeki bugu düzeltseler daha iyi olacak da işte.

2023 yılında hala 2d oyun bile çıkabilir.. uzun süredir kafama takılan bir konudur bu eskiden oyunların grafiklerinin kötü olmasından yakınılırdı donanımlar gelişti beraberimde oyunlarda iyi grafiklere sahip oyunlar var. ilginç bir şekilde insanlar dandik grafiklerle küçücük ekranda cep telefonunda oyun oynamaya başladılar.. aynısı pc de devam ediyor...

Satrançla GTA IV'ü karşılaştırmak bayağı zekiceymiş he.

O yorumumdan 2 oyunu direkt olarak karşılaştırdığımı düşünmeniz daha da zekice efendim. Orada belirtmek istediğim bir oyunu oynanabilir yapıp yapmaması ne zaman çıktığı ve şu an hangi yılda olduğumuz belirlemez. Kavraması zor bir şey yazmadım.

O yorumumdan 2 oyunu direkt olarak karşılaştırdığımı düşünmeniz daha da zekice efendim. Orada belirtmek istediğim bir oyunu oynanabilir yapıp yapmaması ne zaman çıktığı ve şu an hangi yılda olduğumuz belirlemez. Kavraması zor bir şey yazmadım.

Ya ne alakası var abisi o zaman gidip 1980'de çıkan atari oyunlarını oynasın herkes GTA V yerine bu mantığa göre. Ayrıca konuyu açtığım ilk mesajı bir yeniden oku anlamakta zorluk çekiyorsan.

2023 yılında hala 2D oyun bile çıkabilir. Uzun süredir kafama takılan bir konudur bu eskiden oyunların grafiklerinin kötü olmasından yakınılırdı donanımlar gelişti beraberimde oyunlarda iyi grafiklere sahip oyunlar var. İlginç bir şekilde insanlar dandik grafiklerle küçücük ekranda cep telefonunda oyun oynamaya başladılar. Aynısı PC de devam ediyor...

Evet doğrudur hocam ama benim için geçerli değil. Eğer eskiden oynadığım bir oyun değilse yani nostaljik bir etkisi yoksa benim için kötü grafikli, mekanikli oyunlar sarmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı