Dostum GT 730 ile GTX 750Ti'ı bir mi zannediyorsun? 750Ti çok çok daha iyi bir kart. GT 730 ile oyun oynayamazsın zaten, çok güçsüz bir kart. Ne anlatıyorsun?
Ya dostum neden boş boş uzatıyorsun? GT 730 kullanıyorsun. GT 730 ile GTX 750Ti arasında dağ gibi fark var. Sen GTX 750Ti ile senin çöp kartını aynı zannediyorsun, konuda çamur atıp duruyorsun. Açmaz dediğin kartla 1080p low 50 FPS üzeri oynatıyor.
Boş konuşanlara aldırmayın. Fiyatına göre alınabilecek bir ekran kartı. Güncellik konusunda GT 1030 daha çok önerilir. Sisteminiz nedir? Bütçeniz ne kadar?
Boş konuşanlara aldırmayın. Fiyatına göre alınabilecek bir ekran kartı. Güncellik konusunda GT 1030 daha çok önerilir. Sisteminiz nedir? Bütçeniz ne kadar?
@ZA1NE Dostum 4000 TL'ye kat kat iyi kartlar alırsın ancak işlemcin çok zayıf, darboğaz yapar. 1050Ti ile de darboğaz yapar ama yine de alınabilir. 1500 TL civarına bulursun.
@ZA1NE dostum 4000 TL'ye kat kat iyi kartlar alırsın ancak işlemcin çok zayıf, darboğaz yapar. 1050 Ti ile de darboğaz yapar ama yine de alınabilir. 1500 TL civarına bulursun.