2023'te GTX 750 Ti alınır mı?

Ryzen 3 1200 1000TL'ye satıyor alayim mi?
Ryzen 3 1200, AM4 soket. Elinizdeki anakarta o işlemciyi takamazsınız. AM3+ işlemcileri takabilirsiniz ki para harcadığınıza değmez. Leş gibi mimaridir, AM3+ işlemciler rezalet. Ayrıca R3 1200'e de 1000 TL verilmez. O paraya 1600AF, 2600 veya R3 3100 gibi işlemciler var.

Hayır gayet de açar da oynar da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuya gelirsek, fiyatı çok uygunsa düşünülebilir. 1000 TL gibi bir bütçe varsa GTX 1050 falan daha iyi olur.

Şu anda bu videodaki performansı vermez. 720p Ultra Low'da 60-70 oynatır ama.

FX 6300 12 GB RAM 4000 maksimum bütçe 2.el arıyorum.

Anakart modeliniz nedir? Max GTX 1050 çıkabilirsiniz. Sistem iyi soğutluyorsa OC yapabilirsiniz fanteziye kaçmadan. Ama bütçe varsa imkan varsa 2.el yeni sistem toplanması daha iyi olur.

Edit: Anakartınız overclock desteklemiyor. FX serisinde kalmayı çok önermem lakin FX 8350 işlemcisine geçebilirsiniz isterseniz.

Anakart modeliniz nedir? Max GTX 1050 çıkabilirsiniz. Sistem iyi soğutluyorsa OC yapabilirsiniz fanteziye kaçmadan. Ama bütçe varsa imkan varsa 2.el yeni sistem toplanması daha iyi.

Anakart modeliniz nedir? Max GTX 1050 çıkabilirsiniz. Sistem iyi soğutluyorsa OC yapabilirsiniz fanteziye kaçmadan. Ama bütçe varsa imkan varsa 2.el yeni sistem toplanması daha iyi olur.

M5A78L-M

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bende video attım aldığım hatayı göstermek için 80 GB oyun indireyim mi?

Attığınız videolarda işlemciler yüksek tutuluyor. VRAM olmadan Forza Horizon oynayamazsınız. 2GB VRAM FH4 için yetersiz. Ben önermiyorum. FH4 için alınmaz gayette üzer.

Hayır gayet de açar da oynar da.

Konuya gelirsek, fiyatı çok uygunsa düşünülebilir. 1000 TL gibi bir bütçe varsa GTX 1050 falan daha iyi olur.

Aynı şey burada da geçerli işlemci yüksek tutuluyor RAM yüksek tutuluyor sonra neden sistemimle internetteki videolar bir değil diye konular açılıyor. 750 için konuşacaksak gerek ham güç gerek VRAM açısından FH4 için yetersiz. Üzer. Bütçe varsa 1050 veya 1060 almak daha iyidir. Bütçeyi arttırıp işlemci yeterliyse 3000 lira civarına 3060 canavarı 3050 tokatlayan 1080 bile alınabilir. 2023'te 750'nin lafı bile geçemez. 30FPS oyun oynanmaz PC'de. Hele bir de masaüstü ise hiç değmez. Pişman eder benden demesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı