2023'te hala Playstation 4 alınır mı?

Tamam kardeşim anladıj eyvallah haklısın. Ama sen bana ilk mesajındaki olayı söyle. Yazılanlar neden troll ya da ironi bir konu olsun? Ben dalgımı geçiyorum yani?

Çünkü yazılanlar doğru değil. Israrla "Sony PS5 için yayınladığı özel oyunları PS4 için de yayınlıyor. Hatta bu durumun 2024'e kadar devam edeceği de kesin bir bilgi." , " Yani 2024'e kadar PS 5'e çıkacak özel oyunların hepsini PS 4 de de oynayabilirsiniz." şeklinde bilgiler vermişsiniz. Hali hazırda bir sürü oyun PS5 exclusive gelmiş ve geliştirilen oyunların tamamı PS5 exclusive olacakken bu konuda ısrarınız troll olabileceğini düşündürdü. 13000 TL'ye PS4'ten bahsedip acele edin, hemen PS4 alın vs. demek de ironi olabilecek kısım çünkü bir mantığı yok güncel durumla paralel düşününce.

Son düzenleme:

2023'e girerken PlayStation 4 alınır mı?​

Bilindiği üzere PlayStation'ı diğer konsollardan ya da PC'den ayıran en önemli özelliği exclusive, yani özel oyunları. Özel oyunları olmadıktan sonra PlayStation'ın rakiplerine karşı çok da önemli bir avantajı bulunmuyor.

Sony PS5 için yayınladığı özel oyunları PS4 için de yayınlıyor. Hatta bu durumun 2024'e kadar devam edeceği de kesin bir bilgi.

ps4 1

Ayrıca 3. parti oyun stüdyoları da PS4 ve Xbox One'a olan desteğin 2023'e kadar devam edeceğini açıkladılar. Bu doğrultuda baktığımızda 2023 yılında PS4 satın almak çok da mantıksız durmuyor. Elbette burada karar yine de sizin.

Kısaca: PS 4 2023 yılında hala alınır. Desteği 2020 de 4 yıl daha onaylandı. Yani 2024'e kadar PS 5'e çıkacak özel oyunların hepsini PS 4 de de oynayabilirsiniz. Konsol sahibi olmayanlar hemen PS 4 alsın! Ülkemizde deprem olduğu için fiyatlar her gün daha da artıyor. Arttı bile. Acele edin. Hemen PS4 alın. Şimdiden fiyatı 13.000 TL'yi gördü.

Unutmadan söyleyeyim: Geçmiş olsun Türkiyem.
Kardeşim yıllardır ps 2-3-4 ü sırasıyla kullanmış biri olarak ve bilgisayar toplama arefesine girmiş bulunarak sana tavsiyem şu şekilde olur. Ben konsol ve hikaye odakli oyun oynayacağım güncel oyunlarla işim olmaz sonra da oynarım dersen xbox al. Para harcamazsin etmezsin. Ama last Of us oynayacağım gow oynatacağım diyorsan ps 4 al ama pahalı. Yani PlayStation a verdiğin paranin eşdeğerini oyuna veriyorsun. Bana kalirsa ille de konsol dersen ps 5 mantıklı, bütçem yok dersen bunu yıllardır diyen olan biri olarak Xbox da ps 4 de sana yillarca oyun oynatır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı