2023'te iPhone 11 Alınır mı?

iPhone 11 satın almak için nedenler
Eksik.
Her iki kamerada da benzer fiyattaki rakiplerine göre daha iyi video performansı.
Benzer fiyattaki rakiplerine oranla daha iyi ön kamera.
İkinci elde değer kaybı diğer rakiplerine göre çok daha az.
Uzun ince yerine daha kalın ekran boyutu. (Kişisel artı)
Rakiplerine göre daha iyi işlemci.
Şimdi daha tam oldu. Arkadaş tavsiye istiyor fanboyluk yapmanın yeri değil objektif bir şekilde tavsiye vermeniz bekleniyor burada zira ben de iPhone 11 alınmaması taraftarıyım.

iPhone 11'in fiyatına göre rakibi S22 veya S21 FE 5G ama 11.000 liraya çok daha az bir paraya alacağınız S20 FE bile daha iyi:
-Hem ön kamerada hem arka kamerada 4K 60 FPS kayıt yapabiliyor.
-iPhone 11 sıfırı şuanda 18.500 liraya alınırken 2. elde 10.500 ya da 11.000'e alınabiliyor fakat S20 FE sıfırı 10.500 ya da 11.000 liraya alınırken ikinci el de min. 8000 liraya alınabiliyor.
-Ekran boyutu dediğiniz gibi kişisel olan bir şey, karşılaştırma yapamayız.
-İşlemci konusunda fiyatı iPhone 11'in çok daha altındaki S20 FE'de olan SD 865 işlemcisi A13 çip ile aynı performansı verirken iPhone 11'in fiyatındaki S22'de olan Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisi A13 Bionic'ten çok çok daha üstün ayrıca S21 FE 5G'de olan Exynos 2100 işlemciside A13 Bionic'ten daha iyi ve S21 FE 5G fiyat olarak iPhone 11'in altında.

Objektif bir tavsiye veriyoruz 2023 yılında insanların IPS LCD, HD bir ekrana sahip telefona sırf iPhone diye piyasada daha ucuz ve daha iyi cihazların olmasına rağmen 18.000+ lira vermesini istemiyoruz.

720p bir ekranda dünyanın en iyi işlemcisi olsa bile keyif alamazsın.

İğrenç bir ekranda çok iyi bir kamera ile çekilmiş bir fotoğrafa baksan pek bir şey anlayamazsın.

Değer kaybetmesini istemiyorsan altın ya da döviz satın alabilirsin.

Telefonun en önemli parçası ekrandır, bizimle ekran ile iletişim kurar ve 2023 yılında piksellerini sayabilecegim bir ekrana sahip telefona yüksek rakamlar ödemek istemem.

Konfor açısından çok geride olan bir cihaz ve bu telefonun savunan kişiler ile pek tartışmaya girmiyorum

Hocam ben 1,5 ay kadar laptopumu kullanmadim, LCD paneli var. Kullandığım telefonun paneli ise OLED. 1,5 aydan sonra LCD panele bakmak o kadar kötü geldi ki, gerçekten berbat. Hatta panelimin pinini araştırıp acaba AMOLED panel takabilir miyim diye araştırdım. 11'in tek eksisi de panel değil zaten, zira sizinde dediğiniz gibi S22'nin rakibi iPhone 13 Pro modelleri, S22 ile iPhone 11'de ayni fiyatta, düşünülmeden S22 alınmalı, ezici bir üstünlüğü var, özellikle SoC, kamera ve amiral gemisi hissiyatı tarafinda. Ayrica bende iPhone 11 kullandim, butun hevesimi kıran şey paneliydi.

Yakın bir zamana kadar iPhone 11 kullanıyordum. Ekonomik sebeplerden ötürü S20 FE modeline geçiş yaptım. Öncelikle buradaki bazı yorumlara katılmadığımı belirtmek isterim. 11 modelinin ekranı "iğrenç" falan değil. O fiyata daha güzelleri var, hatta şu an kullanmakta olduğum cihazın dahi ekranı daha canlı ama öyle göz kanatacak berbat bir ekranı falan da yoktu. bataryaya gelince, çöp diyenler olmuş, gayet de iyi ekran süresi vermekte. Bahsedilen fiyata göre iğrençlikse, kabul edilebilir. Konuya gelirsek, evet 11 modeli için o fiyat fazla. Bunun yerine S22 alınabilir.

Hocam S22 ile iPhone 11'i aynı terazinin kantarına koymuyorum. S22 bariz üstün. Benim itiraz ettiğim iki tane nokta var: 1-ekrana berbat denmesi 2-göz kanatan 60Hz ekran denmesi. Ekran konusunda daha önce de defalarca yazdım. Evet daha iyi ekran olabilirdi kabul ama iddia edildiği gibi leş bir ekran değil. Hayatında hep AMOLED ekran kullanan bir insan göz alışkanlığından dolayı beğenmeyebilir ama bu kötü olduğu anlamına gelmez. 60Hz olayına gelince evet 90Hz olsaydı iyi olurdu ama 60Hz diye yok gözleri kanatıyor gibi saçma sapan yorum yapılmasına hayret ediyorum. Bunu yazan şahısın eline 60Hz ekranlı bir Android cihaz verdiğimde adım gibi eminim ki o yorumu yazdığına pişman olacak. 60Hz ekran hızında en iyi akıcılığı IPhone'lar sunuyor.

O fiyatı hak etmiyor evet doğru, s22 alabilirsin eğer s22 beğenmiyorsan 11 alınır o zaman.
Ekranı bahsedildiği gibi kötü değil standart bir kullanım yapacaksan mevcut işlemcisi, kamerası, 2.elde değerli olması ve İOS işletim sistemi düşünüldüğünde hiçte kötü bir tercih değil.
Almak istiyorsan şimdi al seneye garantisi devam ederken buyback gibi kampanyalardan yararlanır iphone 13 yada 14 e geçiş yaparsın.
Hem android hem ios kullanmış biri olarak ios yeri farklıdır bana göre, tüm telefonlar iphone ile kıyaslanıyorsa iphone ve diğerleri vardır bu her kıyas konusunda böyledir eğer tek bir ürün ile diğerleri kıyaslanıyorsa tartışmaya gerek yok.

Bu yorumu antutuya bakarak mı yaptınız çözemedim. Açın bakın oyun testlerine ağır işlemlerde 8gen1 sıcaklığına verimine bir de A13 sıcaklık verimliliğine aradaki farkı görürsünüz. Ayrıca S20 FE dediğiniz cihaz daha Wild Rift gibi bir oyunda bile sabit 60 FPS vermekten yoksun soğutma olarak rezalet bu yüzden performanstan kısmak durumunda kalıyor bıraktığım linkte görüleceği üzere
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

iPhone 11 sıfırı şuanda 18.500 liraya alınırken 2. elde 10.500 ya da 11.000'e alınabiliyor
Garantili temiz iphone 11 10.500 TL ise kaçırmayın zaten ama 8000 TL civarında tertemiz garantili S20 FE çok rahat bulunuyor.
Hem ön kamerada hem arka kamerada 4K 60 FPS kayıt yapabiliyor.
iPhone 11 de ön ve arka kamerada 4k 60 FPS çekiyor ayrıca hem de daha iyi şekilde.

Dediğim gibi ben zaten iPhone 11 alınmaması taraftarıyım ancak arkadaşın iPhone 11'in sadece eksilerini yazıp hiç artısı yokmuş gibi yazması konu sahibini yanlış yönlendirmeye çok müsait

O kanal Samsung'u gömmek için maaş alıyor desek yeridir. Örneğin S10+ bütün testlerde HDR grafiklerde sabit 60 FPS oynatabilmekte ama bu adamın videosunda 30 FPS oynatıyor ve yorumlara %70 işlemci kısıtlaması kaldırıldı yazıyor. Boş. Galaxy A5 2017'le bile sabit 60 FPS oynuyordum Wild Rift'i. A13 Bionic, Snapdragon 865'ten daha üstün ama bırak SD 865 modelini 778G modeli bile günümüz standartları için fazlasıyla yeterli. Bu arada S20 FE, iPhone 11'den daha iyi değil. S21 modelleri iPhone 11'den daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…