3 farklı test attım ve hepsinde FPS düşüyor sizce de S20 FE'nin sabit oynatmadığına ikna olmam için yeterli değil mi?Snapdragon 865 modeli Wild Rift'i sabit 60 FPS oynatamayacağını mı düşünüyorsunuz?
3 farklı test attım ve hepsinde FPS düşüyor sizce de S20 FE'nin sabit oynatmadığına ikna olmam için yeterli değil mi?Snapdragon 865 modeli Wild Rift'i sabit 60 FPS oynatamayacağını mı düşünüyorsunuz?
Ben de bahsettiğiniz o artıların S20 FE-S21 FE 5G-S22 cihazlarda da olduğunu ve bahsettiğiniz özelliklerin bu cihazlara karşı bir üstünlük yaratmadığını söylemeye çalışıyorumSiz ısrarla ne demek istediğimi anlamak istemiyorsunuz. 3. defa diyorum iPhone 11 alınır demiyorum sadece eksilerini yazıp artılarını göz ardı etmemeli diyorum.
O kanal Samsung'u gömmek için maaş alıyor desek yeridir. Örneğin S10+ bütün testlerde HDR grafiklerde sabit 60 FPS oynatabilmekte ama bu adamın videosunda 30 FPS oynatıyor ve yorumlara %70 işlemci kısıtlaması kaldırıldı yazıyor.Boş. Galaxy A5 2017'le bile sabit 60 FPS oynuyordum Wild Rift'i. A13 Bionic, Snapdragon 865'ten daha üstün ama bırak SD 865 modelini 778G modeli bile günümüz standartları için fazlasıyla yeterli. Bu arada S20 FE, iPhone 11'den daha iyi değil. S21 modelleri iPhone 11'den daha iyi.
Bu adamın videosunda 30 FPS oynatıyor ve yorumlara %70 işlemci kısıtlaması kaldırıldı yazıyor.
Boş. Galaxy A5 2017'le bile sabit 60 FPS oynuyordum Wild Rift'i.
SD 865 modelini 778G modeli bile günümüz standartları için fazlasıyla yeterli.
Örneğin S10+ bütün testlerde HDR grafiklerde sabit 60 FPS oynatabilmekte ama bu adamın videosunda 30 FPS oynatıyor
Bu arada S20 FE, iPhone 11'den daha iyi değil. S21 modelleri iPhone 11'den daha iyi.
S21 modellerinin üstünlük sağladığı noktalar var ancak S20 FE modeli, iPhone 11 modelinden üstün değil. Kamera ve SoC'da 11'in ezici üstünlüğü var. SoC bakımından Exynos 2100 bile A13 Bionic'den geri. Hem iPhone 11 hem S21 FE kullanmış birisi olarak söylüyorum bunları.Hem S20 FE hem de S21 modelleri 11'den üstün cihazlar. Bu şekilde de görüşümü belirteyim.
iPhone 11 64/128 GB modelleri 18000 - 19000 TL'ye alınabilecek telefonlar kesinlikle değil.
1000 dolarlık cihazın 3. parti uygulamalara ihtiyaç duymasını normal karşılıyorsan, ben senin normal karşılamanı garip karşılarım.Bu arada S10+ ile 3. parti yazılımlarla GoS'u kapatıp kendim HDR grafiklerde 57-60 FPS oynadığımı hatırlıyorum.
Snapdragon 865 modeli Wild Rift gibi bir oyunu yüksek grafiklerde sabit 60 FPS oynatabilecek kabiliyette bir işlemci olmasına rağmen ben Wild Rift'i, cihazı hiçbir işleme tabi tutmadan resmi veya 3. parti uygulama kullanmak zorunda kalmadan OnePlus 7T'de sorunsuz bir şekilde oynayabilirken ve takım savaşlarında zerre rahatsız olmazken, S20 FE'yi aldığım vakitlerde takım savaşları konusu beni aşırı rahatsız ettiği için gittim bu videoyu çektim. Hatta bu konudan ötürü telefonu bırakıp iPad'e döndüm. Sonra da oyunu oynamayı bıraktım.Snapdragon 865 modeli Wild Rift gibi bir oyunu yüksek grafiklerde sabit 60 FPS oynatabilecek kabiliyette bir işlemci.
Kamerada ezici üstünlük?Kamera ve SoC'da ezici üstünlüğü var. SoC bakımından Exynos 2100 bile A13 Bionic'den geri.
Samsung cihazlarda oyun performansı çok memnun etmiyor. Bunun sebebi bence ki Samsung'un oyun performansına çok odaklanmaması. Örneğin Game Launcher süs olarak duruyor.1000 dolarlık cihazın 3. parti uygulamalara ihtiyaç duymasını normal karşılıyorsan, ben senin normal karşılamanı garip karşılarım.
Snapdragon 865 modeli Wild Rift gibi bir oyunu yüksek grafiklerde sabit 60 FPS oynatabilecek kabiliyette bir işlemci olmasına rağmen ben Wild Rift'i, cihazı hiçbir işleme tabi tutmadan resmi veya 3. parti uygulama kullanmak zorunda kalmadan OnePlus 7T'de sorunsuz bir şekilde oynayabilirken ve takım savaşlarında zerre rahatsız olmazken, S20 FE'yi aldığım vakitlerde takım savaşları konusu beni aşırı rahatsız ettiği için gittim bu videoyu çektim. Hatta bu konudan ötürü telefonu bırakıp iPad'e döndüm. Sonra da oyunu oynamayı bıraktım.
GOS güncellemesi gelesiye kadar cihaz ağladı. Kaldı ki hala tam randıman alamadığını iddia edenler var. Ben oyun oynamıyorum. Üstelik Her 865 de bir değil 865'li Mi 10T'lerin hali ortada S20 FE'nin durumu ortada.
Aslında DH dışında forum işlerini bırakalı yıllar oldu ama durup duruken mesnetsiz ithamlara uğrayınca yazmak şart oluyor.
Kamerada ezici üstünlük?Bizzat kendim uzun uzun kıyaslamasam da inanacağım bir söylem değil.
Ezici olmasa da üstünlüğü olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz.Bizzat kendim uzun uzun kıyaslamasam da inanacağım bir söylem değil.
Ama 11'in kamerası S20FE'dan iyi bundan eminiz.1000 dolarlık cihazın 3. parti uygulamalara ihtiyaç duymasını normal karşılıyorsan, ben senin normal karşılamanı garip karşılarım.
Snapdragon 865 modeli Wild Rift gibi bir oyunu yüksek grafiklerde sabit 60 FPS oynatabilecek kabiliyette bir işlemci olmasına rağmen ben Wild Rift'i, cihazı hiçbir işleme tabi tutmadan resmi veya 3. parti uygulama kullanmak zorunda kalmadan OnePlus 7T'de sorunsuz bir şekilde oynayabilirken ve takım savaşlarında zerre rahatsız olmazken, S20 FE'yi aldığım vakitlerde takım savaşları konusu beni aşırı rahatsız ettiği için gittim bu videoyu çektim. Hatta bu konudan ötürü telefonu bırakıp iPad'e döndüm. Sonra da oyunu oynamayı bıraktım.
GOS güncellemesi gelesiye kadar cihaz ağladı. Kaldı ki hala tam randıman alamadığını iddia edenler var. Ben oyun oynamıyorum. Üstelik Her 865 de bir değil 865'li Mi 10T'lerin hali ortada S20 FE'nin durumu ortada.
Aslında DH dışında forum işlerini bırakalı yıllar oldu ama durup duruken mesnetsiz ithamlara uğrayınca yazmak şart oluyor.
Kamerada ezici üstünlük?Bizzat kendim uzun uzun kıyaslamasam da inanacağım bir söylem değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.