2023'te iPhone 11 Alınır mı?

iPhone 11 399 dolarken S22'nin 849 dolar olduğundan haberin var mı? iPhone 11 TR'de bu fiyatta olduğu sürece almak akıl kârı değil.

Yapılan yorumlar 11'in Türkiye fiyatını ele alarak yapılan yorumlar zaten. Neden başka ülkedeki fiyata bakıp karar versin millet? Sen mustang in Amerika fiyatına bakıp Ford bayiisine gidebilir misin?

Sen misin bu arkadaşın avukatı?

Apple ile Samsung kalitesi bir mi sence? Fiattada 1.6 motor var BMWdede 1.6 motor var. Evet ikiside araba..
O kalite değil fiyatlandırma politikası farkı. S22 nin şuanda bas bas alınabilir bir cihaz olduğunun söylenme sebebi Globalde fiyat olarak da performans olarak da 13 serisinin hatta bence proların rakibi olmasından dolayı ( pil hariç )

Apple ile Samsung kalitesi bir mi sence? Fiattada 1.6 motor var BMWdede 1.6 motor var. Evet ikisi de araba.

Kullanlılan malzemenin kalitesi ve prestijli bir deneyimden bahsediyorsanız elinize S22 almamışsınız demektir. Premium telefon sektöründe Samsung Android dünyasının lideri zaten, neye güvenerek kalitesi bir mi diyorsunuz anlamıyorum. Yazılımın kölesi olmuşsunuz resmen. Wi-Fi 6E, xHCI (DP destekli) USB Type-C portuna (25W), 120Hz AMOLED, 5G gibi modern donanıma sahip ve bunların yanı sıra çok daha güçlü SoC, özellikle çok daha iyi kamera ve panel varken neden her anlam da bırak S22'yi, S21'den bile zayıf olan iPhone 11'i alsın ki? Karşılaştırdığın telefon iPhone 11 ile aynı donanıma sahip bir Çinli telefon olsa anlayacağım da.

11'in ekranına berbat demene güldüm. Acaba eline alıp 11 kullandın mı? Gerçekten merak ediyorum.

Bence sen 11 kullanıp telefonuna fanboyluk yapan bir arkadaşsın. Acilen elindeki 11'i al ve en yakın teknoloji mağazasına gidip selefi olan 12 ya da kendisinden kat kat üstün cihaz olan S22 ile yan yana koyarak aradaki LCD ve HD+ ın rezilliğini deneyimle. Ya da iPhone 11 LCD vs AMOLED yazıp YouTube'daki içeriklere bakıp iPhone 11'i uzun süre kullanan insanların siyah renk sandığı rengin gri olduğunun farkına var.

Kişisel telefonum olarak iPhone 11 ve S21 FE kullandim. Virgül kullansaydın anlayabilirdim belki yazdıklarını.

iPhone 11'i 2. el alıp pil sağlığı %70 de ya da çakma yan sanayi bir batarya yoksa içinde bu dediğinin yaptığım yorumlar sonrasında ihtimali yok.

Hayır, sıfır satın almıştım. Ortalama 5-6 saat ekran sürem vardı. S21 FE ile de bu durum çok farklı değil, Wi-Fi'de 60 Hz'de 7,30 saat ekran süresi aldığımı hatırlıyorum.

11 Pro Max ikinci el bulursan alabilirsin. 11 Pro alma ekranı küçük baya.

Sen misin bu arkadaşın avukatı?

Sen nasıl adamın ekonomik politikasına kanaat getiren kişi değilsen bende avukatı değilim. Kendisi belki büyük şehirlerden birinde yaşamıyor elden alım satım yapamıyor o yüzden Param Güvende muhabbeti de alıcı için çok iyi olsa da satıcı için asla iyi olmadığı aşikar sen neye göre piyasa canlı kolay satılır diyosun? Belki bu arkadaş Türkiye'de değil? Ya da Türkiye'de büyük bir şehirde değil?

Hayır, sıfır satın almıştım. Ortalama 5-6 saat ekran sürem vardı. S21 FE ile de bu durum çok farklı değil, Wi-Fi'de 60 Hz'de 7,30 saat ekran süresi aldığımı hatırlıyorum.
Çok farklı değil dediğin değerler arasında %25 fark var? Ayrıca 5 6 saati bırak s22 ile 4 saati 4.5 saati zor çıkarırsın

Çok farklı değil dediğin değerler arasında %25 fark var? Ayrıca 5 6 saati bırak S22 ile 4 saati 4.5 saati zor çıkarırsın

S22 ile 4 saati mobil veride alırsın, bir konuda S22 kullanıcısı Wi-Fi'de 6-7 saat ekran süresi aldığını belirtmişti. Bulursam atacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…