2023'te iPhone 11 Alınır mı?

A13 dediğimiz işlemci 11 ile 11 Pro Max'de bile aynı çalışmıyorken bu öz güven gerçekten göz yaşartıcı.

11 Pro modellerdeki grafik işlemcisinin 5 çekirdekli versiyonunu baz aldığımız ne âlâ? Ayrıca sentetik testlerde arada kayda değer bir fark yok, hatta hiçbir fark yok :D Geekbench'de 100 puan daha fazla alıyor diye farklı çalışıyor mu oluyor? SoC aynı SoC, sadece Pro modellerinde grafik işlemcisinde fazladan 1 çekirdek var. Bu fark gözle görülür bir fark değil. Termal değerlerde de düz modelle Pro Max modelinde 3-4 derece anca oynuyor. Ayrıca gerek yapay zeka ve gerek kas gücü olarak A13 Bionic'in Snapdragon 888 modelinden daha iyi olduğu aşikâr. Özellikle güç verimliliği açısından A14 Bionic'e rakip bile değiller. Performans tarafına gelecek olursak, sentetik ve render testlerine bakmaya bile gerek yok.

Kendim Mi 10T de kullandım iPhone 11 de kullandım. Bakın arkadaşlar yakın bile değiller sürdürülebilir performans noktasında.

Sürdürülebilir performans da iPhone 11'i̇n, Mi 10T'den daha iyi olduğunu mu iddia ediyorsunuz?

Sürdürülebilir performans da iPhone 11'i̇n, Mi 10T'den daha iyi olduğunu mu iddia ediyorsunuz?

Tam tersini. O çok övdüğünüz iPhone 11'in A13'ünü ve hatta iPhone 12 Pro Max'in daha 865 kullanan Mi 10T'yi bile sürdürülebilir performansta geçemediğini iddia ediyorum.
Kanıtsız konuşmayalım değil mi? Mümkünse sizde kanıtlarla konuşursanız daha iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Sürdürülebilir performans da XS'in bile Mi 10T'den daha kararlı çalıştığına eminim. Termal değerler önemli ama 40-55 derecelerinde performansa herhangi bir etkisinin olmadığını belirtmeliyim. Eğer öyle olsaydı 13 Pro Max veya 14 Pro Max'de drop yerdi, zira 47-48 derecelerde çalışıyor.

1664540350717.png

image_2023-01-19_183038514.png

Elinde mi kalır? Satarken zarar mı ettirir? En çok piyasası olan cihaza elimde kalır diyorsanız... Başka bir şey demeye gerek yok.

Adamın ekonomik politikasını ne zamandan beridir sen belirliyorsun? Belki 2. el piyasasındaki bilgisine güvenmediği için ekranı değişmiş ya da herhangi bir işlem görmüş cihazı fark etmeden alıp hatasız fiyatına aldığı cihazı o da milleti dolandırmamak için hatası kusuruyla satmak zorunda kalmaktan çekiniyor? Sen misin bu işlerin karar mercii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı