sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 9 Ağustos 2023 #21 BehzatAmirim dedi: Öyle bir kronik sorun her Apple cihazda yok. Oynanmış cihazlar alıp burada ikinci el iPhone alınmaz diye dert yakınamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kinlenmiş sallıyor o yüzden kafasına göre. Takmaya gerek yok bunu takacağıma IPhone'u sarja takarım.
BehzatAmirim dedi: Öyle bir kronik sorun her Apple cihazda yok. Oynanmış cihazlar alıp burada ikinci el iPhone alınmaz diye dert yakınamazsınız. Genişletmek için tıkla... Kinlenmiş sallıyor o yüzden kafasına göre. Takmaya gerek yok bunu takacağıma IPhone'u sarja takarım.
Vardilex Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 500 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #22 sasi dedi: Kinlenmiş sallıyor o yüzden kafasına göre. Takmaya gerek yok bunu takacağıma IPhone'u sarja takarım. Genişletmek için tıkla... Kafanda galiba sorun var ben nereden duydun bunları sen ben iPhone kotü demedim zaten en iyi telefon tek iPhone ona bir şey diyemem ama alacaksan temiz sıfıra yakın al diyorum sorunlu arkadaşım.
sasi dedi: Kinlenmiş sallıyor o yüzden kafasına göre. Takmaya gerek yok bunu takacağıma IPhone'u sarja takarım. Genişletmek için tıkla... Kafanda galiba sorun var ben nereden duydun bunları sen ben iPhone kotü demedim zaten en iyi telefon tek iPhone ona bir şey diyemem ama alacaksan temiz sıfıra yakın al diyorum sorunlu arkadaşım.