2023'te iPhone 11 alınır mı?

2023 de iPhone 11 alan var mı pişman mı memnun mu?

İkinci el de olsa sıfır da olsa kesinlikle almayın aldırmayın. İllaki iPhone deneyimi istiyorum deseniz dahi almayın. 22 bin TL'ye kadar iPhone 11'e göre mükemmel sayılabilecek birçok Android telefon bulunmakta onlara bakmanızı öneririm.

iPhone 11 aldım 0 acil paraya sıkıştım zararına sattım 17 aldım 15 sattım 2 aylıktı kısacası değmez telefon kar da edemezsin satarken :) 2.ci el iPhone alınmaz tanıdık falan varsa sıfıra yakın al 1 senede 21 telefon degiştim 2.ci el aldım hepsi aynı sorun ağ baglanmıyor SIM hatası sıfır al iPhone 11 alma.

2023 de iPhone 11 alan var mı pişman mı memnun mu?
Sıfır olarak alınmaz. İkinci elde uygun fiyatlı bulunduğunda alınır.
iPhone 11 aldım 0 acil paraya sıkıştım zararına sattım 17 aldım 15 sattım 2 aylıktı kısacası değmez telefon kar da edemezsin satarken :) 2.ci el iPhone alınmaz tanıdık falan varsa sıfıra yakın al 1 senede 21 telefon degiştim 2.ci el aldım hepsi aynı sorun ağ baglanmıyor SIM hatası sıfır al iPhone 11 alma.
İkinci el cihaz, incelemesini bilene gayet alınır.

Sıfır olarak alınmaz. İkinci elde uygun fiyatlı bulunduğunda alınır.

İkinci el cihaz, incelemesini bilene gayet alınır.

İncelesende incelemesende alakası yok istersen sıfır tak parcası gene aynı oluyor kronik sorun applerlarda.

İncelesende incelemesende alakası yok istersen sıfır tak parcası gene aynı oluyor kronik sorun applerlarda.
Öyle bir kronik sorun her Apple cihazda yok. Oynanmış cihazlar alıp burada ikinci el iPhone alınmaz diye dert yakınamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı