2023'te iPhone 11 hala alınır mı?

Şu an Samsung M12 kullanıyorum 1.5 sene oldu sıkıntı yok uygulamaları açma gezinme hızı gayet iyi fakat oyunda ve Instagram'da yetersiz.

IOS'a geçmeyi istiyorum. Çünkü Instagram IPhone'da daha iyi kalite kaybı olmuyor.

iPhone 11 düşünüyorum sizce şu tarihten itibaren hala alınır mı? Cihaz güçlü mü?
1.5 - 2 sene götürür mü?

iPhone SE 2022 ile iPhone 11 arasında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2023 ile alakası yok telefon kötü, zamanında 6000TL iken iyiydi şu an berbat ötesi. Paneli kötü, çözünürlüğü kötü ve fiyatı kötü.

Üstteki arkadaş haklı. Batarya kapasitesi düşük, çözünürlük kötü, paneli kötü. Alırsan prize bağlı, 5 ayda bir telefoncuda batarya değiştirirken bulursun kendini.

Kullanmadan boş yorum yapmayın her şey tamamda bataryaya dururken sallamanız komik %88 sağlık ile sabah 40 şarjla çıksam bile akşama yetiyor.

2. el alabilirsin. Sıfır olarak o fiyata önermem. Bunun dışında bataryasını gömenler S22'den daha fazla ekran süresi verdiğinin farkındadır umarım.

Ekranının IPS olması bir eksidir ancak konu sahibi Samsung M12 kullandığı için ve onun da ekranı IPS olduğu için rahatsız etmeyecektir. Çözünürlük ise zaten keskin, 326 PPI değeri yeterli bir piksel yoğunluğu. iPhone 11'in çıkma amacı en iyi olmak değildi, F/P olmaktı. O yılın en iyisi 11 Pro Max'ti.

Ekranı IPS diye çöp diyenlere sadece gülüyorum. Panel kalitesi tercih meselesidir. Paneli IPS diye bir telefona alınabilir/alınamaz demek mantıksız.

Son düzenleme:
Üstteki arkadaş haklı. Batarya kapasitesi düşük, çözünürlük kötü, paneli kötü. Alırsan prize bağlı, 5 ayda bir telefoncuda batarya değiştirirken bulursun kendini.
IPhone genel olarak Pro Max cihazları harici hep batarya kapasitesini düşük tutuyor zaten. Ayrıca IPhone 14 Pro Max 4300 mAh rağmen 5000 mAh bataryaya sahip S22 ve S23 Ultra'lardan daha iyi batarya performansı sergiliyor. Aynı şey IPhone 14 Pro 3200 mAh ile S21 FE 4500 mAh batarya karşılaştırma testinde de kazanan isim IPhone 14 Pro oluyor. 11 kullanıcısı değilim belki gerçekten kötüdür ama batarya kapasitesi küçük diye kötü diyemiyoruz.

Ben A54 öneririm 1 buçuk ay oldu şarjı rahat 2 gün gidiyor oyun performansı da çok iyi ekranı süper 120Hz renkleri falan çok canlı. iPhone hem gereksiz pahalı ve ekranı berbat pili kötü fiyatı da çok yüksek sırf markası yüzünden yoksa çöp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…