2023'te iPhone 11 hala alınır mı?

Şu an Samsung M12 kullanıyorum 1.5 sene oldu sıkıntı yok uygulamaları açma gezinme hızı gayet iyi fakat oyunda ve Instagram'da yetersiz.

IOS'a geçmeyi istiyorum. Çünkü Instagram IPhone'da daha iyi kalite kaybı olmuyor.

iPhone 11 düşünüyorum sizce şu tarihten itibaren hala alınır mı? Cihaz güçlü mü?
1.5 - 2 sene götürür mü?

iPhone SE 2022 ile iPhone 11 arasında kaldım.

Ekran kalitesi dışında güçlü bir cihaz, minimum 4 sene daha götürür.

Şu an Samsung M12 kullanıyorum 1.5 sene oldu sıkıntı yok uygulamaları açma gezinme hızı gayet iyi fakat oyunda ve Instagram'da yetersiz.

IOS'a geçmeyi istiyorum. Çünkü Instagram IPhone'da daha iyi kalite kaybı olmuyor.

iPhone 11 düşünüyorum sizce şu tarihten itibaren hala alınır mı? Cihaz güçlü mü?
1.5 - 2 sene götürür mü?

iPhone SE 2022 ile iPhone 11 arasında kaldım.

iPhone 11 en az 4 yıl götürür. Performans konusunda sıkıntı yaşamazsın. Batarya olayı güncellemelerle sıkıntı olabilir. Batarya dışında bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

O fiyat bandında 600 küsur dolarlık, kamera ve premium deneyim konusunda iPhone 11'e ezici üstünlük sağlayan S22 varken 250 dolarlık 11 alınmaz. S22'nin pili iPhone 11'den bir nebze daha kötü ancak daha uzun kullanım ömrü sunar.

Bir şey demedim zaten.
Ekran tercih meselesidir yazana dedim HD ekranı kim alır ki yandaki emojiden de anlardınız

iPhone 11 bu zamanda bu fiyata alınmayacak en kötü en berbat telefon
Haklısın knk eski telefona alınır diyorlar😂
Bir şey demedim zaten.
Ekran tercih meselesidir yazana dedim HD ekranı kim alır ki yandaki emojiden de anlardınız

Bir şey demedim zaten.

Bir şey demedim zaten.

Aynen katılıyorum knk haklısın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı