2023'te iPhone 11 hala alınır mı?

Ekran kalitesi dışında güçlü bir cihaz, minimum 4 sene daha götürür.

iPhone 11 en az 4 yıl götürür. Performans konusunda sıkıntı yaşamazsın. Batarya olayı güncellemelerle sıkıntı olabilir. Batarya dışında bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

O fiyat bandında 600 küsur dolarlık, kamera ve premium deneyim konusunda iPhone 11'e ezici üstünlük sağlayan S22 varken 250 dolarlık 11 alınmaz. S22'nin pili iPhone 11'den bir nebze daha kötü ancak daha uzun kullanım ömrü sunar.

Tamam ekran 720p ama alınmaz eskidi bunu kabullenin kardeşim çöp telefon onu yerine başka modeller var

Bir şey demedim zaten.
Ekran tercih meselesidir yazana dedim HD ekranı kim alır ki yandaki emojiden de anlardınız

iPhone 11 bu zamanda bu fiyata alınmayacak en kötü en berbat telefon

Bir şey demedim zaten.
Ekran tercih meselesidir yazana dedim HD ekranı kim alır ki yandaki emojiden de anlardınız

Haklısın knk eski telefona alınır diyorlar
Bir şey demedim zaten.

Bir şey demedim zaten.

Bir şey demedim zaten.

Aynen katılıyorum knk haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…