Arkadaşlar iPhone serisine gecmek istiyorum bütçeme uyan modeller iPhone 11 ve iPhone 12 birkaç arkadasim iPhone 12 kronik sorunlu alma elinde kalır diyorlar bende iPhone 11 almayı düşünüyorum sizce telefon eskidikmi yoksa hala alinabilir mi kac yil daha idare eder beni.
Alınmaz, o kadar para verip 60 Hz IPS ekran kullanmanın anlamı yok. 2 sürüm güncellemesi daha alıp ömrünü yitirecek zaten. Bütçeniz nedir, gerekirse ikinci el bakın.
Arkadaşlar iPhone serisine gecmek istiyorum bütçeme uyan modeller iPhone 11 ve iPhone 12 birkaç arkadasim iPhone 12 kronik sorunlu alma elinde kalır diyorlar bende iPhone 11 almayı düşünüyorum sizce telefon eskidikmi yoksa hala alinabilir mi kac yil daha idare eder beni.
iPhone 12'de kronik bir sorun yok. Yanlış bilmiyorsam radyasyon sorunu var o kadar. Sıfır alacaksanız iPhone 11 alınmaz ancak 2. El uyguna alacaksanız alınır.