2023'te iPhone 13 alınır mı?

Bütçe
30000
Arkadaşlar merhaba. 2023 yılındayız. 2021 Eylül ayı gibi çıkış yapmış bir telefona, 28k TL vermek mantıklı mı? Daha önce iOS kullanmadım. iOS denemek istiyorum. Alışamam diye tedirginlik duyuyorum.

Sizce iPhone 13 için 28k TL vermek mantıklı mı, yoksa Android ile devam edip başka modellere bakmalı mıyım?

Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

S23 256 GB modeli daha mantıklı. iPhone ürünleri ülkemizde hak ettiği fiyatın çok üstünde maalesef, Samsung yine daha ekonomik.

İlla iOS alacaksan sana iPhone 8 öneririm çünkü iPhone 13 işlevinden fazla pahalı geliyor bana.

Alınır. Halen iPhone 11 bile alınıyorsa alınır.
Bu arada akakçe’nin listelediği satıcılarda 1500₺ daha ucuza alabilirsiniz.

Şahsen ben androidden şaşmam. Xiaomi güzel telefonlar çıkarıyor ve çıkarmaya da devam ediyor. 28.000TL Bütçe ayıracak olsam, Mi12T Pro veya Mi13 Pro cihazlarını değerlendirirdim.

Şahsen ben androidden şaşmam. Xiaomi güzel telefonlar çıkarıyor ve çıkarmaya da devam ediyor. 28.000TL Bütçe ayıracak olsam, Mi12T Pro veya Mi13 Pro cihazlarını değerlendirirdim.
Yorumun için teşekkür ederim ancak Android ile devam edersem Samsung ile devam etmeyi düşünüyorum. Android'de başka markaya yönelmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…