2023'te iPhone 13 alınır mı?

Bütçe
30000
Arkadaşlar merhaba. 2023 yılındayız. 2021 Eylül ayı gibi çıkış yapmış bir telefona, 28k TL vermek mantıklı mı? Daha önce iOS kullanmadım. iOS denemek istiyorum. Alışamam diye tedirginlik duyuyorum.

Sizce iPhone 13 için 28k TL vermek mantıklı mı, yoksa Android ile devam edip başka modellere bakmalı mıyım?

Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bence al geç, üstelik ilerde zamlanırsa her türlü kârda olursun bir android telefona göre.

Evet hocam siz de haklısınız. Aynı fiyata performans olarak daha iyi telefonlar mevcut. Ancak Apple fiyatını koruyor. Android tarafında hiçbir marka fiyatını maalesef koruyamıyor.
Benim asıl kastettiğim yurtdışı ürüne yönelmeniz yönünde idi. Bu cihazlar (en azından benim için) sahip olana kadar büyülü geliyor, sonrasında aslında oldukça pahalı oldukları ve gereksiz harcama olduğu. Çıktığından beri 11 Pro kullanıyorum ve kesinlikle cihaz ölene kadar değiştirmek yok 😁

O zaman bence en mantklı iPhone 11 Pro şahsen ben bunu kullanıyorum 2 yıldır memnunum öneriyorum. iPhone 13 bana gereksiz pahalı geliyor.

Benim asıl kastettiğim yurt dışı ürüne yönelmeniz yönünde idi. Bu cihazlar (en azından benim için) sahip olana kadar büyülü geliyor, sonrasında aslında oldukça pahalı oldukları ve gereksiz harcama olduğu. Çıktığından beri 11 Pro kullanıyorum ve kesinlikle cihaz ölene kadar değiştirmek yok 😁

Bende telefon bozulana kadar değiştiren birisi değilim. Çünkü kurdan dolayı fiyatlar gerçekten çok uçuk. S20 FE kullanıyorum. Telefonun şarjı yeterli gelmiyor. Şehir dışına çıkan birisiyim ve bu benim için sorun oluyor. Günlük kullanımda bile telefonu şarja takıyorum.

Arkadaşlar merhaba. 2023 yılındayız. 2021 Eylül ayı gibi çıkış yapmış bir telefona, 28k TL vermek mantıklı mı? Daha önce iOS kullanmadım. iOS denemek istiyorum. Alışamam diye tedirginlik duyuyorum.

Sizce iPhone 13 için 28k TL vermek mantıklı mı, yoksa Android ile devam edip başka modellere bakmalı mıyım?

Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Apple da Pro almayacaksan S23 almanı tavsiye ederim.

Hocam S23 Plus ile düz S23 arasında bir fark var mı? Yaklaşık 5k TL gibi bir fiyat farkı var.
Tek fark boyutu ve bataryası. S23, 6.1 inç boyutundayken S23+, 6.6 inç boyutunda. Ayrıca S23, 25W fast-charging destekliyorken S23+, 45W fast-charging destekliyor. iPhone cihazlarında olduğu gibi işlemci, ekran ve kamera farkları yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı