2023'te iPhone 13 serisi alınır mı?

Gördüğüm en saçma yorumlardan birisi, haha. İnsanlar hala snapdragonlu S20 FE alıyorlar ve birçoğu cihazdan memnun. S23 serisi hariç niye diğer bütün Samsunglar çöp oluyor anlamadım, S23 ile Samsung çağ mı atladı?

Evet dostum S22 Ultra ile S23 Ultra arasında dağlar kadar güç tüketimi ve performans farkı var. Snapdragon 888 Snapdragon 8 gen 1 TSMC üretimi olmadığı için aşırı güç tüketiyor ve hızlı throttle yiyor.

Uzun zamandır samsung kullanıyorum iphone a geçme isteğim günlük kullanımda daha stabil çalışıyor daha uzun ömürlü bir telefon ama en çok apple ekosistemi için istiyorum

Uzun zamandır Samsung kullanıyorum IPhone'a geçme isteğim günlük kullanımda daha stabil çalışıyor daha uzun ömürlü bir telefon ama en çok Apple ekosistemi için istiyorum.

O zaman Pro serisi al düz seriler bildiğin kadar iyi değil hocam.

iPhone 13 cok guzel bir telefon. Guncelligini iPhone 11 gibi koruyacak ve 3-4 sene sonra islemcinin eskimesiyle eskiyecek bir telefon, almanizi oneririm.

iPhone 13'e 3-4 sene ömür biçenler iPhone 14'tede aynı işlemcinin olduğunu bilmiyor galiba ? iPhone 13'ün şuan 5 sene daha gideri var bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…